Novi šamar bivšem ponosu Zagreba: 'Ovo je u najmanju ruku bezobrazluk'

Cibona je u srijedu navečer upisala 26. uzastopni poraz u europskim natjecanjima. U 3.

31.10.2013.
11:12
VOYO logo

''Isključivi problem je naša indolencija, odnosno neshvatljiv odnos prema poslu. Ovo je u najmanju ruku bezobrazluk. Bezobrazluk jedne momčadi koja ima veliku tradiciju. Ovo nije zaslužio niti klub koji se zadnjih godina bori da bi se vratio na mjesto koje mu pripada i u regiji i u Europi, niti navijači koji godinama bodre klub'', rekao je Spahija i najavio kako će klubu predstaviti svoj stav.

''Ovaj klub je blokiran, ne može dovoditi igrače i mislim da to neki igrači u rosteru koriste. Možda je i problem trener, a ako je problem trener to se može riješiti u pet minuta. Međutim ja kao trener više neću dozvoliti ovu blamažu. Ako se treba gubiti i 20 do 30 razlike, onda ću ja to raditi na moj način i odabrat ću ljude s kojima mislim da mogu dalje ići'', kazao je trener Cibone i najavio kazne za igrače, te individualne razgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja sam rekao da ću poduzeti sve mjere koje trebam poduzeti. Od kažnjavanja igrača novčano do individualnih razgovora. Ukoliko to ne poluči rezultate, a onda ću tjerati, prije nego potjeraju mene. Ako potjeraju mene to je trenerski, nije sramota'', poručio je ljuti Spahija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo