TEŠKA UVREDA / Pogledajte što je radio za vrijeme intoniranja himne!

20.3.2015.
11:56
VOYO logo

Neki igrači za vrijeme intoniranja himne stoje u miru, drugi ju pjevuše, ali ne i Jefferson. Velika pogreška. On se za vrijeme intoniranja krenuo rastezati i na taj je način uvrijedio i klub i navijače.

"Navijači su najvažniji dio momčadi, a kako su mu oni okrenuli leđa, odlučili smo ga izbaciti iz momčadi", poručio je glasnogovornik LG Sakersa za Reuters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za novinare Jefferson se ispričao i rekao da se krenuo istezati zato što je tijekom sviranja himne osjetio bol.

"Nisam uopće ignorirao korejsku kulturu ili bilo koju kulturu. Jednostavo sam osjetio bol dok je svirala korejska himna, pa sam se istegnuo", rekao je Jefferson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet je kasnije na društvenim mrežama postavio fotografiju s opscenom gestom neposredno uoči obraćanja medijima, što je dovelo u pitanje iskrenost njegove isprike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz redova LG Sakersa objašnjavaju da Jefferson nije dobio otkaz zato što je Amerikanac, budući u momčadi igra još jedan američki igrač Chris Massie s kojim nemaju nikakvih problema.

U KBL ligi najavili su sankcije protiv Jeffersona, ali od njih bi na kraju ipak mogli odustati budući su ga Sakersi već izbacili iz momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo