IZNENAĐUJUĆ TRANSFER / Split je doveo kapetana Zadra, hrvatskog reprezentativca i miljenika Tornada

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Izbornik Damir Mulaomerović na njega ozbiljno računa, te misli da može pomoći našoj ekipi kao ball-handler na poziciji dvojke.

17.8.2022.
14:41
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

28-godišnji hrvatski playmaker, Dominik Mavra, kako navodi sportski kod pronašao je klub nakon tri godine igranja na Višnjiku za Zadar. Zadranin je potpisao jednogodišnji ugovor s velikim dalmatinskim rivalom Splitom.

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL
Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Dominik se trenutno nalazi na pripremama s hrvatskom reprezentacijom za Eurobasket u rujnu. Izbornik Damir Mulaomerović na njega ozbiljno računa, te misli da može pomoći našoj ekipi kao ball-handler na poziciji dvojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pripremnoj utakmici protiv Češke igrao je sjajno i veselimo se njegovim partijama na početku možda i najjačeg Eurobasketa ikada. Potpisavši za Žute, Mavra je u CV po drugi puta upisao klub s Gripa, 2013. godine je na kultnom mjestu proveo nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Životne promjene

Pod tornjem i na Višnjiku je proveo lijepe trenutke. Zasigurno će pamtiti osvajanje kupa i prvenstva sa Zadrom, te podizanje ABA lige s Vukovima. 2021. godine bio je i MVP finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postao je tijekom tri godine u Zadru, kapetan kluba i veliki miljenik navijača, Nakon ovogodišnjeg finala, pripadnici su skandirali njegovo ime unatoč porazu što je Mavra emotivno prihvatio.

Image
Image

Ovo ljeto se oženio za prekrasnu suprugu Flaviju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo