POČEO NBA / Spektakl u Milwaukeeju: Bucksi primili prstene prvaka i razbili zvjezdane Netse: Antetokounmpo odmah pokazao moć

Image
Foto: Profimedia

Bucksi razbili Netse na otvaranju nove NBA sezone. Uoči utakmice svečana ceremonija ustoličenja Bucksa

20.10.2021.
6:39
Profimedia
VOYO logo

Nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu NBA započela je noćas po hrvatskom vremenu uvjerljivom 127-104 domaćom pobjedom prvaka Milwaukee Bucksa protiv Brooklyn Netsa. OVDJE pogledajte najzanimljivije trenutke susreta.

Image
TAKO IGRAJU WARRIORSI /

Ovako opako brzo su nekadašnji prvaci ubili u pojam LeBrona, Davisa i društvo i oduševili komentatore

Image
TAKO IGRAJU WARRIORSI /

Ovako opako brzo su nekadašnji prvaci ubili u pojam LeBrona, Davisa i društvo i oduševili komentatore

Bucksi su dominirali tijekom susreta protiv sastava koji bi im po prognozama i ove sezone trebao biti najveći konkurent u Istočnoj konferenciji. Netsi i Bucksi sureli su se u prošlosezonskom doigravanju u finalu Istoka, a Bucski su prošli u veliko finale slavivši u odlučujućoj sedmoj utakmici nakon produžetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudar pretendenata na naslov

"Milwaukee, uspjeli smo", rekao je jedan od glavnih igrača prvaka Bucksa Khris Middleton okupljenima u Fiserv Forumu tijekom ceremonije prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konačno smo uspjeli", dodao je....

NBA već dvije godine nije započeo sezonu ceremonijom podizanja zastave na otvaranju. S obzirom na to da navijačima još uvijek nije dopušten ulazak u Staples Center na početku prošle sezone zbog pandemije COVID-19, Los Angeles Lakersi su čekali do svibnja da otkriju svoj ponos...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee u zanosu

"Međutim, navijači u Milwaukeeju čekali su od 1971. na još jedno NBA prvenstvo. Rasprodano mnoštvo ljudi natrpalo se u areni, a pozornica postavljena vani za još jednu priliku u spomen na Buckse prije početka nove sezone, piše ESPN...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je ovo noć", rekao je prije utakmice trener Bucksa Mike Budenholzer i dodao:

"Simbolizira ili označava nešto posebno što je klub postigao. Znate da ćete to cijeniti do kraja života."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Giannis Antetokounmpo i Middleton nešto utjecali na dizajn šampionskog prstena, igrači nisu vidjeli prstene prvaka prije početka ceremonije. Antetokounmpo se ranije u tjednu našalio kako mu je jedini doprinos bio da želi prsten veći od onog koji je njegov brat Kostas osvojio s Lakersima prošle sezone, što je usporedio sa slučajem AirPods.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dio smo povijesti'

Giannis Antetokounmpo i Milwaukee Bucks stoga nisu dopustili da im proslava prvog NBA prvenstva franšize u pola stoljeća odvrati pozornost dok su otvarali obranu naslova.

U svojoj prvoj utakmici otkad je zabio 50 poena u pobjedi u ključnoj utakmici finala NBA finala nad Phoenix Sunsima, Antetokounmpo je imao 32 poena, 14 skokova i sedam asistencija kako bi Buckse doveo do pobjede nad Brooklyn Netsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo dio povijesti", istaknuo je Antetokounmpo i nastavio:

"Uzbuđen sam. Moramo se usredotočiti na izgradnju dobrih navika, nastaviti napredovati i nastaviti igrati dobru košarku, i nadamo se da ćemo to moći ponoviti ove godine, sljedeće i svih ovih godina. Ovdje sam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant predvodio Netse

Khris Middleton i Pat Connaughton dodali su svaki po 20 poena kako bi pomogli nadomjestiti izostanak Jruea Holidayja, koji je u drugom poluvremenu sjeo na klupu s modricom na desnoj peti nakon što je postigao 12 koševa. Trener Mike Budenholzer rekao je da su rezultati magnetske rezonancije na blagdan ohrabrujući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netse, po prognozama uz Buckse glavne kandidate za naslov u ovoj NBA sezoni, je predvodio Kevin Durant s 32 poena i 11 skokova. Patty Mills postigao je 21 poen i pucao 7 od 7 za 3 poena. James Harden dodao je 20 koševa...

"Nismo bili baš dobri", naglasio je trener Brooklyna Steve Nash, ističe ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ne igrate na visokoj razini protiv prvaka, nećete pobijediti."

Netsima je nedostajao zvjezdani bek velikih mogućnosti Kyrie Irving, koji nije u momčadi zbog odbijanja da primi cjepivo protiv COVID-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualna struktura New Yorka zahtijeva da se profesionalni sportaši u lokalnim klubovima cijepe kako bi vježbali ili igrali na javnim mjestima. Umjesto da Irvinga koriste isključivo na gostovanjima, Netsi su odlučili da on ipak neće igrati ili vježbati s njima sve dok ne postane punopravni sudionik i ne cijepi se.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo