SPEKTAKULARAN POČETAK ALL-STAR VIKENDA: / Amerikanci razbili ostatak svijeta, Zion divljački zakucavao, Dončić pogodio s centra

Image
Foto: Screenshot

Nadolazeće zvijezde pokazale su što mogu

15.2.2020.
8:14
Screenshot
VOYO logo

Spektakularnom utakmicom nadolazećih zvijezda na kojoj je postignuto skoro 300 koševa počeo je NBA All-star vikend u Chicagu. U susretu najboljih igrača prve i druge godine SAD je pobijedio selekciju Svijeta 151:131. Poražena momčad imala je na poluvremenu vodstvo od deset poena, ali onda je stigao brutalan odgovor Amerikanaca.

Ključnom se pokazala treća četvrtina koju su SAD dobile sa 44-24 i tako 71-81 zaostatak s poluvremena pretvorile u prednost 115-105 uoči posljednjih 12 minuta. Upravo se u tom razdoblju istaknuo igrač Charlotte Hornetsa Miles Bridges koji je ubacio 13 od svojih 20 koševa upravo u trećem periodu. Bridges, koji je utakmicu započeo na klupi, sakupio je još po pet skokova i asistencija te je proglašen za najkorisnijeg (MVP) igrača susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Središnja figura susreta bio je rookie ZionWilliamson, koji je oduševljavao čudesnom potezima. poput ovoga:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakucao je toliko snažno da su na poluvremenu morali popravljati koš:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac kod Amerikanaca susreta bio je Eric Paschall s 23 poena. Sexton je dodao 21, a MVP susreta Miles Bridges 20. Zion se zaustavio na 134.

Najbolji u redovima Svijeta bili su R.J. Barrett s 27 i Brandon Clarke s 22 poena, dok je Luka Dončić dao 16 poena. Oduševio je sve pogotkom s centra na isteku prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su na programu natjecanja u vještinama, tricama i zakucavanjima, dok se središnji događaj vikenda, utakmica najvećih zvijezda NBA lige u kojoj će snage odmjeriti momčadi LeBrona Jamesa i Giannisa Antetokounmpa, igra u noći s nedjelje na ponedjeljak u 2 sata po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo