NAPETOST NA VRHUNCU / Španjolci složni u najavi okršaja Partizana i Reala: 'Putovanje u pakao Beograda!'

Image

Košarkaši Partizana ugostit će na svom terenu Real Madrid u trećoj utakmici četvrtfinala Eurolige.

2.5.2023.
9:28
VOYO logo

Španjolski mediji svjesni su da košarkaše Real Madrida večeras čeka neviđeni pakao u prepunoj "Areni". Partizan večeras (20.30 sati) na svom terenu dočekuje Real Madrid u trećoj utakmici četvrtfinalne serije doigravanja. Nakon opće tučnjave koja je obilježila drugu utakmicu u Madridu, Španjolcima je kristalno jasno da će im navijači Partizana večeras prirediti neviđenu moru.

Image
UOČI UTAKMICE /

Košarkaše Reala dočekale sramotne poruke u Beogradu

Image
UOČI UTAKMICE /

Košarkaše Reala dočekale sramotne poruke u Beogradu

Partizan ima velikih 2:0, ali zbog incidenta koji su isprovocirali Madriđani neće moći računati na pomoć svojih najvećih zvijezda - Kevina Pantera i Matiasa Lessora, pa će mu trebati velika podrška navijača u kako bi ostvarili svoj cilj i izborili mjesto na Final Fouru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolskim medijima jasno je da je incident s utakmice u Madridu dodatno podigao napetost pa strahuju od atmosfere u Areni. "Pakao Beograda" stoji na naslovnici ugledne Marke uz fotografiju navijača Partizana. "20.000 fanatika dočekuje Madrid u Areni", piše španjolski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan naslov osvanuo je i na naslovnici lista "As": "Putovanje u pakao!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon opće tučnjave koja se dogodila na samom kraju druge utakmice četiri igrača zaradila su isključenja. Kapetan Partizana Kevin Panter suspendiran je na dvije utakmice, Matiasa Lesora neće biti u momčadi na jednoj utakmici, dok Real neće moći računati na Gershona Yabuselea u sljedećih pet utakmica i Gabriela Deka na jednu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo