SJAJAN DEBI: / Pogledajte Hezonjine prve minute i koševe u NBA ligi

Image
Foto: Screenshot

Bogat je bio raspored utakmica u NBA ligi u noći na četvrtak. Odigrano ih je četrnaest, a na parket su izašla i trojica hrvatskih košarkaških reprezentativaca.

29.10.2015.
8:36
Screenshot
VOYO logo

Mario Hezonja je odigrao prve minute u službenoj utakmici NBA lige. U odrađenoj minutaži nije razočarao, dapače, no njegov Orlando Magic poražen je od Washington Wizardsa 87:88. Hezonja je odigrao nešto više od 25 minuta te je ostvario učinak od 11 poena (3-5 za tricu, 4-9 ukupno), tri skoka i dvije asistencije. Imao je i četiri izgubljene lopte.

Na putu prema prvoj petorci

Trener momčadi Scott Skiles priznao je da se poigravao idejom da Hezonja u utakmicu uđe kao član startne petorke Orlanda i to na poziciji niskoga krila. U pripremnim utakmicama NBA lige samo je jednom startao za svoju novu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Bojan Bogdanović je bio izostavljen iz početne petorke svoje momčadi, no i njegova je minutaža bila velika. Za više od 28 minuta u igri ubacio je devet poena (0-2 za tricu, 3-8 ukupno), ostvario po skok i asistenciju i imao dvije izgubljene lopte. Netsi su u svojoj prvoj utakmici sezone poraženi od Chicago Bullsa 100:115.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dukan nije igrao

Emocijama nabijenu utakmicu nakon smrti trenera Flipa Saundersa odigrali su košarkaši Minnesota Timberwolvesa i slavili u njoj protiv Los Angeles Lakersa 112:111. Damjan Rudež odigrao je tek četiri i pol minute za pobjedničku momčad i ubacio svoj jedini pokušaj iz igre. Utakmicu je završio s dva koša i jednom uhvaćenom loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duje Dukan nije ulazio u igru u 104:111 porazu Sacramento Kingsa od Los Angeles Clippersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo