SIXERSI SLAVE SVOG HEROJA: / Dario Šarić protiv Hezonje i Rudeža ostvario učinak NBA karijere!

Image

Dario Šarić ne prestaje oduševljavati u najjačoj ligi svijeta.

10.2.2017.
8:48
VOYO logo

Igrao je Šarić 28 minuta, iz igre gađao 8-15, trice 2-5, imao osam skokova, jednu asistenciju i tri osvojene lopte.

Šarić: Ova momčad zaslužuje dobre stvari

"Čak i kad ne otvorimo dobro utakmicu, nema predaje, vjerujemo u povratak. Cijela momčad se trudi, dajemo 100 posto. Imali smo niz od pet uzastopnih poraza i zato smo izvukli iz sebe sve što imamo. Ova momčad zaslužuje dobre stvari i nadam se da ćemo nastaviti ovako igrati", kazao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta prije kraja, Sixersi su gubili 90:98, a hrvatski košarkaš donio je u završnici važne poene. Inicirao je preokret uz koš i dodatno bacanje, zatim je zabio nakon skoka u napadu, da bi 35 sekundi prije kraja doveo je gostujuću momčad u vodstvo 110:109.

"Dario je bio sjajan", kazao je trener Brett Brown nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u sljedećoj akciji Nikola Vučević zabio za Orlando, pobjedu Sixersima 5,4 sekunde prije kraja donio je T.J. McConnell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Više nema spavanja'

Šarić je u posljednje dvije utakmice na +20 poena, po prvi put u NBA karijeri i ne smeta ga što utakmicu počinje na klupi.

Hrvatski košarkaš otkrio je američkim novinarima detalj kojeg će se ubuduće pridržavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inače sam znao odspavati malo prije utakmica, ali uoči dvije zadnje, preskočio sam tu rutinu i odigrao dobro. Zato ću se sad držati toga", kazao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando je u utakmici imao prednost od 15 poena, ali sve je to stigla Philadelphia. Evan Fournier zabio je 24 poena, Nikola Vučević dodao je 21 uz 11 skokova za Magic.

Hezonja počeo u petorci

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja počeo je u petorci umjesto Jeffa Greena, igrao je 21-godišnji Dubrovčanin 18 minuta, postigao tri poena (šut iz igre 1-4, za tricu 1-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damjan Rudež nije ulazio u igru za Orlando.

Sixersi su ovom pobjedom prekinuli niz od pet poraza, a bez svog najboljeg igrača Joela Embiida su već sedmu utakmicu za redom. S njim su na omjeru 14-18, bez Embiida na 6-16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Charlotte - Houston 95:107 Orlando - Philadelphia 111:112 Oklahoma City - Cleveland 118:109 Dallas - Utah 112:105 (prod.) Portland - Boston 111:120

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo