Senzacionalno pojačanje iz NBA lige stiže u Cibonu?!

'U izravnom smo kontaktu s Andrijom i njegovim ocem Mišom.

15.5.2011.
14:09
VOYO logo

Iako se igrao zagrebački derbi, glavna tema u Domu Dražena Petrovića bila je vijest s okusom senzacije. A ondje se naveliko pričalo da će sljedeće sezone za Cibonu zaigrati centar NBA momčad Milwaukee Bucks - Andrew Bogut. Naravno da postoji i uvjet.... A u ovom slučaju je to da se u NBA ligi dogodi lockout, odnosno obustava rada.

"U izravnom smo kontaktu s Andrijom i njegovim ocem Mišom. Kao pravi patrioti, oni žele pomoći Ciboni, i to bez naknade, samo uz plaćeno osiguranje", priopćio je direktor kluba Zdenko Antunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=10300669&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1

I to možda stvarno nije nemoguća misija. Australski Hrvat bi među Vukovima bio sve dok traje lockout, a on može potrajati nekoliko mjeseci, ali i cijelu sezonu (u sezoni 1998./1999. trajao je pola godine). Obje bi strane imale koristi, Cibona bi dobila velikog centra i publicitet, a Andrew Bogut bi mogao održavati formu do početka NBA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bogut nam nije svoj eventualni dolazak uvjetovao igranjem u Euroligi. Mi pozivnicu za Eurokup praktično imamo, ali ne odustajemo ni od traženja pozivnice za Euroligu. Obećao nam je da neće doći sam, već s još jednim ili dvojicom NBA igrača", dodao je Antunović.

A sada malo o onome što se događalo na parketu. Košarkaši Zagreba su svladali Cibonu sa 101:95, uz 23 poena raspoloženog Luke Žorića, te 20 koševa kapetana Krunoslava Simona. Pobjeda im ipak nije donijela drugo mjesto jer su Zadrani na Gripama pobijedili Split te osigurali 'dvicu' uoči polufinala doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinalna serija između Zadra i Zagreba kreće u utorak, dan kasnije će startati Cedevita i CIbona, što znači da konačno počinje ono pravo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo