KAKVA NOĆ / Šarić odigrao sjajnu utakmicu u porazu, navijači napali komentatora zbog njega: Tatum prebacio 50, James briljirao

Image
Foto: Profimedia

Povodom dana Martina Luthera Kinga u SAD-u, igralo se puno utakmica u NBA ligi

17.1.2023.
8:29
Profimedia
VOYO logo

Noćas se u NBA ligi obilježavao dan Martina Luthera Kinga pa su se utakmice igrale u nešto ranijem terminu, što je značilo da su ljubitelji košarke u Hrvatskoj mogli uživati u predstavama najboljih košarkaša današnjice. Na terenu je bio i naš Dario Šarić koji je odigrao vrlo dobru utakmicu u porazu svojih Phoenix Sunsa.

Image
VOĐA NOVIH KLINACA /

Nije pretjerano brz, nema vrhunski šut, a svejedno dominira: Kako je tip zanimljivog imena postao jedan od najboljih?

Image
VOĐA NOVIH KLINACA /

Nije pretjerano brz, nema vrhunski šut, a svejedno dominira: Kako je tip zanimljivog imena postao jedan od najboljih?

Sunsi se bore s ozljedama te su igrali bez Chrisa Paula, Devina Bookera i mnogih drugih. Memphis Grizzliesi su to iskoristili i slavili 136:106. Do nove pobjede predvodio ih je Ja Morant s 29 poena i sedam asistencija, a imao je sjajnu pomoć u Desmondu Baneu koji je postigao 28 poena uz šest asistencija. Kod Sunsa je Mikal Bridges ubacio 21 i DeAndre Ayton 18 poena, dok je Šiši odradio svestranu utakmicu. Postigao je 12 poena, uhvatio je sedam skokova i podijelio pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, komentator koji je prenosi utakmicu je pravilno izgovarao Šarićevo prezime, što je, ironično, razljutilo navijače. "Zašto komentator tako izgovara Šarića?", "Može li prestati tako izgovarati Šarića?", "Umoran sam od ovog tipa koji se pokušava hvaliti kako izgovara Šarića", samo su neki od komentara na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tatum, LeBron i Curry briljirali

Boston Celticsi su pobijedili Charlotte Hornetse 130:118, a briljantnu utakmicu odigrao je Jayson Tatum. Sjajni Tatum je postigao 51 poen, uhvatio je devet skokova i podijelio pet asistencija. Iz igre je gađao briljantnih 15/23 i 7/12 za tricu. Kod Hornetsa je Jalen McDaniels ubacio 26 poena, ali nedovoljno za iznenađenje protiv ponajbolje momčadi lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakersi su pobijedili Houston Rocketse 140:132, a fantastičan je bio i LeBron James. Nije prošao brojku od 50 poena, ali je ubacio 48 poena, uhvatio osam skokova i podijelio devet asistencija. Sjajnu pomoć imao je i od Russella Westbrooka koji je s klupe ubacio 24 poena. Kod Rocketsa je bio najbolji Alperen Sengun koji je postigao 33 poena, uhvatio 15 skokova i podijelio šest asistencija.

Image
Foto: Profimedia

Milwaukee Bucksi su bez Giannisa Antetokounmpa i Khrisa Middletona svladali Indiana Pacerse 132:119. Sjajan je bio Jrue Holiday koji je ubacio 35 poena i dodao 11 asistencija. Kod poraženih se istaknuo Myles Turner s 30 poena. Cleveland Cavaliersi su bili bolji od New Orleans Pelicansa 113:103. Darius Garland je bio prvo ime susreta s 30 poena i 11 asistencija. Toronto Raptorsi su tijesno svladali New York Knickse 123:121, a sjajni su bili Fred VanVleet s 33 poena i osam asistencija te Scottie Barnes s 26 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi bili su bolji od Washington Wizardsa 127:118. Stephen Curry nije imao sjajan šut iz igre, ali je svejedno došao do 41 poena. Jordan Poole je ubacio 32. Atlanta Hawksi su bili bolji od Miami Heata 121:113 iza 28 poena i sedam asistencija Dejountea Murraya. Utah Jazzeri su pobijedili Minnesota Timberwolvese 126:125, a sjajan je bio mladi Walker Kessler s 20 poena i čak 21 skokom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo