ŠARIĆ DOBAR U VELIKOM PREOKRETU MINNESOTE: / Hezonja nije uspio spasiti New York, velika noć Nikole Jokića

Image
Foto: AFP

Hrvatski košarkaši ostavili su podijeljen dojam u sinoćnjim utakmicama NBA lige

4.12.2018.
10:42
AFP
VOYO logo

Dario Šarić je sinoć u pobjedi svojih Minnesota Timberwolvesa nad Houston Rocketsima 103-91 zabio 12 koševa, dok je Mario Hezonja u porazu New York Knicksa ubacio devet koševa.

Minnesota je slavila kod kuće iako je u prvom poluvremenu zaostajala 19 koševa, a do pobjede ju je predvodio Karl-Anthony Towns sa 24 koša, 11 skokova i tri ukradene lopte. Šarić je odigrao 21 minutu i uz šut iz igre 4/8 (trice 2/3) ubacio 12 koševa, dodavši tome jednu asistenciju. Andrew Wiggins je dodao 16 koševa za Minnesotu kojoj je ovo peta pobjeda u šest utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden najbolji u porazu Houstona

James Harden je sa 29 ubačaja i osam asistencija bio najbolji u redovima Houstona koji je u zadnjoj četvrtini zabio svega devet koševa. Clint Capela je zabio 24 koša za Rocketse.

Washington Wizards su sa 110-107 nadigrali New York Knickse u Madison Square Gardenu, a Hezonja je u 20 minuta ubacio devet koševa (šut iz igre 2/7, trice 1/4) i upisao dva skoka te jednu asistenciju. Bradley Beal je zabio 27 koševa za pobjedu Washingtona, a John Wall je dodao 18 uz 15 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz od osam pobjeda Toronto Raptorsa prekinut je sinoć kada su ih gostujući Denver Nuggetsi pobijedili sa 106-103. Nikola Jokić je upisao triple-double sa 23 koša, 15 asistencija i 11 skokova, a zabio je tri slobodna bacanja u zadnjim sekundama susreta za pobjedu. Jokić je pogodio slobodno bacanje sedam sekundi prije kraja za vodstvo od jednog koša, a onda još dva 5.6 sekundi prije kraja za konačan rezultat.

Curry oduševio na povratku na teren

Kawhi Leonard je bio najbolji kod Toronta sa 27 koševa i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriorsi su u gostima sa 128-111 slavili protiv Atlanta Hawksa. "Velika trojka" Golden Statea je zajedno zabila 85 koševa i Warriorsi su prekinuli niz od dva poraza. Stephen Curry je ubacio 30 koševa, Kevin Duran 28, a Klay Thompson 27. Curry, kojem je ovo druga utakmica nakon što ih je propustio 11 zbog ozljede gležnja, zabio je šest trica.

Cleveland Cavaliers su sa 99-97 bili bolji od Brooklyn Netsa na njihovom terenu, a pobjedu im je donio Alec Burks zakucavanjem 3.2 sekunde prije kraja. Najbolji strijelac Cavaliersa bio je sa 20 koševa i 11 skokova Jordan Clarkson, dok je Brooklyn predvodio D'Angelo Russell sa 30 koševa. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma bolja od Detroita

Oklahoma City Thunder su u gostima sa 110-83 bili bolji od Detroit Pistonsa kojima su tako prekinuli niz od pet pobjeda. Steven Adams je zabio 21 koš za Oklahomu, a Paul George je dodao 17 koševa i deset skokova.

Los Angeles Clippers su u gostima sa 129-126 svladali New Orleans Pelicanse nakon što su u prvom poluvremenu zabili 77 koševa. Do pobjede su ih predvodili Tobias Harris sa 27 koševa i Danilo Gallinari sa 24. Julius Randle je zabio 37 koševa, a Jrue Holiday 32 uz 14 asistencija za New Orleans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo