'Problemi' za Obamu: Dream Team razvalio Francuze!

Košarkaški Dream Team Sjedinjenih Američkih Država bez ikakvog je problema na otvaranju Olimpijskih igara slavio protiv vrlo dobrih Francuza. U 1. kolu skupine A, SAD je pobijedio rezultatom 98:71

29.7.2012.
18:29
VOYO logo

Amerikancima je na kraju zapljeskala cijela dvorana predvođena prvom damom SAD-a Michelle Obamom, koja već može započeti s organiziracijom dočeka u Bijeloj kući, jer igru koju su pokazale zvijezde NBA-a bila je senzacionalna.

Neizvjesnost je trajala prvi 10 minuta kaje su završile minimalnim zaostatkom Francuza (22:21), ali već do poluvremena razlika je narasla na plus 16 (52:36). Kevin Durant bio je taj koji je najviše vukao SAD, barem što se koševa tiče, ubacivši 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Love pridodao je 14, a Kobe Bryant 10. Jedini sudionik Igara iz momčadi NBA prvaka Miami Heata, LeBron James, bio je podjednako raspoložen na svim frontovima, pa je tako upisao devet koševa, pet skokova, te osam asistencija.

Na trenutke se činilo da moćni američki stroj sparira sa srednjoškolskom momčadi. Glavni plan momčadi Mikea Krzyzewskog - limitirati Parkera, realiziran je u deset minuta. Nije ih omela ni čudna maska koju igrač San Antonija mora nositi zbog ozljede oka koju je zaradio prije mjesec dana u noćnom klubu i koja ga je zamalo spriječila u nastupu na OI. Parker je ubacio 10, te upisao svega jednu asistenciju. Kod Francuza je Ali Traore bio najefikasniji s 12 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma taj Parker se samo brine kako će izgledati sa svojim naočalama", našalio se Deron Williams uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo