U Zagrebu se dogodilo čudo kakvo sanjaju svi navijači svijeta!

'Napravili smo jedno čudo.

26.3.2014.
8:32
VOYO logo

Hrvatska će imati dva predstavnika na završnom turniru regionalne košarkaške lige koji će se održati u Beogradu. Cedeviti se u gotovo herojskom preokretu sezone pridružila i Cibona koja je u pretposljednjem 25. kolu slavila kod Širokog s 84:73.

Poklopila se i pobjeda Partizana kod Budućnosti, pa je plasman na završni turnir teoretski osigurala kolo prije regularnog dijela natjecanja. Nakon velikog uspjeha kapetan VukovaMarin Rozić opisao je točno kakvo se to 'čudo u Zagrebu' dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Napravili smo jedno čudo. Od momčadi koju su praktički svi bili prekrižili i predviđali borbu za ostanak u ligi, mi smo se izborili za Final Four i skinuli praktički sve najveće klubove. Tako da sam stvarno sretan i ponosan zbog ovog što je moja momčad napravila'', rekao je Rozić i otkrio kako je na bolje sve krenulo kad je na trenersku klupu Cibone zasjeo Slaven Rimac.

''Jednostavno je neke stvari drugačije posložio. Dariju Šariću je praktički dao sve ovlasti, što on i zaslužuje zbog svoje kvalitete i to se pokazalo ispravnim. Mi igrači smo to i podržali, to je sve kliknulo i izgleda jako lijepo i dobro i što je najvažnije vrlo je produktivno''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sve to nastala je i kemija među igračima.

''Apsolutno da ona postoji i ide i dalje. Malo smo kratki u rotaciji, međutim borimo se, na Final Fouru smo i vidjet ćemo do kad će to trajati. Ja sam uvjeren da će trajati do kraja sezone''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije završnog turnira u Beogradu, ostala je još jedna utakmica u regularnom dijelu natjecanja. Kao šlag na tortu u posljednjem kolu u Draženov dom u nedjelju dolazi Crvena zvezda.

''Mi smo osigurali Final Four. Lijepa pozivnica za sve navijače i za sve one koji vole košarku da dođu i da nas podrže. Ja sam siguran u jednu lijepu i veliku košarkašku predstavu. Zato i ovim putem pozivam navijače da dođu i da se napravi jedna lijepa atmosfera''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj i očekivanja od Final Foura koji se za mjesec dana igra u Beogradu?

''To je jedna utakmica i svašta se može dogoditi, bez obzira što smo mi nominalno momčad s najmanje kvalitete, jer su ostale momčadi s po 12 do 15 odličnih pojedinaca. Ali mi se idemo boriti, mnogi su nas i prije otpisali, a kad nas otpišu pokazali smo da smo najjači. Nadam se da će tako biti i sada'', zaključio je Rozić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo