Real sprema senzacionalne transfere!

Sprema se egzodus megazvijezda NBA lige u Europu! Barcelona bi uskoro mogla završiti pregovore sa braćom Gasol, Pauom i Markom, otkrili su španjolski mediji.

17.11.2011.
18:49
VOYO logo

Nakon što je Sindikat igrača NBA lige odbio posljednji prijedlog kolektivnog ugovora koji su ponudili vlasnici klubova, čime je cijela sezona dovedena u pitanje, krenuo je novi val ponuda europskih klubova ponajboljim svjetskim košarkašima.

Centar LA Lakersa Pau Gasol potvrdio je da pregovora s Barcelonom i da je vrlo blizu potpisivanja ugovora s njima. Njegovim stopama će vrlo vjerojatno i njegov mlađi brat Marc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Španjolac otkrio da bi i MVP prošlosezonskog finala Dirk Nowitzki mogao u Europu, i to u najvećeg konkurenta njegovoj Barci, Real Madrid.

"Mogu razumjeti da igrači poput Dirka želi ići u velike europske klubove, kao što je Madrid u njegovom slučaju", rekao je Pau Gasol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Nijemca Real je započeo i pregovore s najdominantnijim centrom NBA lige, članom Orlanda, Dwightom Howardom. Najveća prepreka u pregovorima s Howardom očekivano leži u ogromnom iznosu za osiguranje koji bi Real morao platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo