PRVACI SE POJAČAVAJU: / Australski Hrvat ruku pod ruku s LeBronom Jamesom kreće po prsten

Image
1.3.2017.
14:09
VOYO logo

Bogut je sezonu počeo u Dallasu, ali su ga Mavericksi nakon All-Star vikenda poslali u Philadelphiju u zamjenu za Nerlensa Noela. No, Sixersi su dogovorili s Bogutom da će ga otpustiti, a kako se to dogodilo prije 1. ožujka, iskusni centar je dobio mogućnost potpisati za neki novi NBA klub. Interesenata je bilo mnogo, među njima San Antonio, Boston i Houston, ali je Bogut odlučio prijeći u Cleveland, gdje će imati mogućnost ponovno se boriti za naslov NBA prvaka koji je prije dvije godine osvojio sa Golden Stateom. Bogut je i prošle godine bio dio momčadi Warriorsa koja je zaustavljen velikim preokretom u finalu baš od Clevelanda.

Image
WASHINGTON SLAVI VELIKU POBJEDU: /

Bogdanović odličan u slavlju Wizardsa protiv najbolje momčadi lige

Image
WASHINGTON SLAVI VELIKU POBJEDU: /

Bogdanović odličan u slavlju Wizardsa protiv najbolje momčadi lige

Barnes u Golden State

U slaganju financijske konstrukcije za dovođenje Kevina Duranta, Golden State se u ljetnom prijelaznom roku odrekao svog startnog centra i poslao ga u Dallas. S obzirom na to da svi očekuju još jedan obračun Clevelanda i Golden Satatea za naslov prvaka, Bogut će dobiti mogućnost 'osvetiti' se bivšim poslodavcima za odluku da ga se odreknu. Cleveland će biti četvrti NBA klub u kojem će 213 cm visoki centar igrati. Karijeru na sjevernoameričkom kontinentu započeo je 2005. godine u Milwaukeeju za koji je igrao do 2012. godine, kad je prešao u Golden State. U Oaklandu se zadržao četiri godine, prije nego što je poslan u Dallas za koji je u ovoj sezoni odigrao 26 utakmica uz prosječni učinak od tri koša i 8,3 skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometno je i u Oaklandu, pogotovo nakon što je Kevin Durant u prvoj minuti sinoćnjeg dvoboja s Washingtonom ozlijedio koljeno. Koliko teško, znat će se nakon pregleda magnetskom rezonancom, ali u Golden Stateu strahuju kako bi bez svoje zvijezde mogli ostati sve do početka doigravanja. Stoga su Warriorsi promijenili svoj prvotni plan o dovođenju iskusnog španjolskog razigravača Josea Calderona koji se rastao s Los Angeles Lakersima i odlučili su vratiti svog nekadašnjeg igrača Matta Barnesa, iskusnog veterana koji je na pragu 37. rođendana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barnes je na svom profilu na Instagramu objavio sliku u dresu Warriorsa otprije 10 godina uz komentar: "Uz rođenje moje djece, ovo mi je najsretniji dan u životu!! Vraćam se gdje je sve počelo!" Naime, iskusni krilni igrač rođen je 9. ožujka 1980. godine u Santa Clari, gradu 70-ak kilometara udaljenom od San Francisca i Oaklanda. Barnes je ovu sezonu počeo u Sacramentu koji ga je otpustio 20. veljače kako bi otvorio mjesto košarkašima koji su stigli iz New Orleanse pri odlasku centra DeMarcusa Cousinsa u Pelicanse. Barnes je NBA karijeru započeo 2003. godine u Los Angeles Clippersima za koje je igrao i u razdoblju od 2012. do 2015. Osim Clippersa, igrao je za još osam klubova: Sacramento, New York, Philadelphiju, Golden State, Phoenix, Orlando, Los Angeles Lakers i Memphis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo