PRVACI POSTAJU JOŠ JAČI: / LeBronu i društvu stiže veliko pojačanje, čeka se samo da prođe noć drafta

Image
Foto: Profimedia

Prema ESPN-ovim informacijama, taj bi se posao trebao zaključiti nakon drafta koji je u srijedu

16.11.2020.
10:30
Profimedia
VOYO logo

Čini se da će NBA prvaci Los Angeles Lakersi postati još jači sljedeće sezone. Kako izvještava ESPN-ov pouzdani novinar Adrian Wojnarowski, prvaci su dogovorili razmjenu u kojoj će dobiti sjajnog Oklahominog Nijemca Dennisa Schrodera, koji je protekle sezone bio jedan od najboljih igrača s klupe u ligi.

Schroder je protekle sezone u prosjeku zabijao 19 poena po utakmici i dijelio četiri asistencije, a bio je i dio ubojite Oklahomine postave s tri beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U smjeru Oklahome trebao bi otići dobar defenzivac i šuter Danny Green, a Lakersi bi Oklahomi također trebali dati i svoj 28. izbor na predstojećem draftu. Prema ESPN-ovim informacijama, taj bi se posao trebao zaključiti nakon drafta koji je u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISPOD BOŽIĆNOG DRVCA DOBIT ĆEMO NBA UTAKMICE: /

Evo kad je draft i kad kreće predsezonska akcija

Image
ISPOD BOŽIĆNOG DRVCA DOBIT ĆEMO NBA UTAKMICE: /

Evo kad je draft i kad kreće predsezonska akcija

Uskoro počinje sezona

Pripremne utakmice uoči nove sezone NBA lige bit će igrane u razdoblju od 11. do 19. prosinca, objavio je internetski portal The Athletic.

Nekoliko dana prije obznanjeno je da će nova sezona započeti 22. prosinca, što će omogućiti odigravanje utakmica u tradicionalnom božićnom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije obznanjen kalendar utakmica osnovnog dijela sezone koja je skraćena na 72 umjesto uobičajene 82 utakmice.

Klubovi će moći odlučiti hoće li igrati tri ili četiri pripremne utakmice, a svaka momčad ima obvezu odigrati barem jedan dvoboj u dvorani u kojoj će igrati domaće utakmice u sezoni. Momčadi mogu početi s radom u trening kampovima od 1. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu, 18. studenoga će biti održan NBA draft, a od 22. studenoga će klubovi moći angažirati slobodne igrače. Trenutačno je na snazi zabrana na razmjenu igrača, ali ta bi opcija pribavljanja pojačanja mogla ponovno biti otvorena od ponedjeljka.

Još uvijek nije poznato hoće li gledatelji moći nazočiti utakmicama, ali aktualni prvaci Los Angeles Lakersi su odlučili da na početku sezone neće puštati navijače na tribine Staples Centera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo