Srbija u šoku: Legenda u restoranu izbodena nožem!

Nekad najbolji košarkaš Europe Predrag Danilović oko dva sata u noći s petka na subotu izboden je nožem u jednom beogradskom restoranu.

18.5.2013.
13:01
VOYO logo

Danilović je zadobio nekoliko ubodnih rana u predjelu trbuha, ruke i glave, javlja portal B92.

Prebačen je u bolnicu gdje je hitno operiran, a doktori su otkrili kako je njegovo stanje sada stabilno. Milorad Veljović, direktor beogradske policije istaknuo je kako je legendarni košarkaš, danas direktor Partizana, napadnut iz zasad nepoznatih razloga, te kako je policija odmah krenula u istragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema neslužbenim informacija lokalnih medija Danilović s policijom nije htio razgovarati o sukobu, te također nije htio ni otkriti ni ime napadača. Svjedoci nemilog događaja navode kako se uoči samog incidenta legendarni košarkaš sukobio s jednim od gostiju u spomenutom restoranu na beogradskom Košutnjaku.

Podsjetimo, Danilović je s reprezentacijom SFR Jugoslavije osvojio dva europska naslova (1989. i 1991.), a kasnije je i sa SR Jugoslavijom osvojio još dva zlata na europskim smotrama, te srebro na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. Dvaput je bio pobjednik Eurolige, s Partizanom 1992. i Virtusom 1998., a igrao je i u NBA ligi za Miami i Dallas. Danas je predsjednik Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo