POZNATI STRUČNJAK OBJAVIO GDJE HEZONJA NASTAVLJA KARIJERU: / Isprovocirao Dubrovčanina na reakciju

Image
Foto: Screenshot

Dvojica hrvatskih košarkaša imaju nove klubove

1.7.2019.
8:18
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac BojanBogdanović prešao je u nedjelju kada je otvoren prijelazni rok u NBA iz Indiana Pacersa u Utah Jazza za 73 milijuna dolara.

Bogdanović, kojem je ovo četvrti klub nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa i Indiana Pacersa, s Jazzom je dogovorio ugovor na četiri godine. U Brooklynu je proveo tri godine, do 2014. do veljače 2017. kada prelazi u Washington. U srpnju iste godine potpisuje dvogodišnji ugovor s Indiana Pacersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogrešno mu napisao ime

U međuvremenu, stigla je i vijest da MarioHezonja mijenja klub. Naime, dobro upućeni ESPN-ov novinar AdrianWojnarowski objavio je na društvenim mrežama da Hezonja iz New Yorka seli u Portland na ugovor od minimalno jednu godinu.

Image

NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 27: Mario Hezonja #8 of the New York Knicks makes a slam dunk during the fourth quarter of the game against the Miami Heat at Madison Square Garden on January 27, 2019 in New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Sarah Stier/Getty Images/AFP

Na njegovu objavu na Twitteru reagirao je i sam košarkaš. Wojnarowski je njegovo ime napisao pogrešno 'Hezonjia', što je natjeralo ovog da se oglasi te ga je upozorio kako se ispravno piše njegovo ime te tim putem našalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Woj, moje ime je Mario Hezonja. Imali smo istu situaciju prošle godine, daj brate!".

Portland je u prošloj sezoni stigao do finala zapadne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo