MAMIN SIN / Popularni sportski novinar stalno proziva jednog od najboljih pa se umiješala majka zvijezde i obranila svog sina: 'Dosta tvojih budalaština!'

Image
Foto: Profimedia

Kevin Durant igra sjajnu sezonu koju je poljuljala posljednja ozljeda fantastičnog košarkaša

7.2.2022.
22:59
Profimedia
VOYO logo

Još i prije dolaska u NBA ligu Kevin Durant bio je na glasu kao veliki talent. Odmah u prvoj sezoni je pokazao da to i jest.

Sa svega 19 godina ubacivao je u prosjeku 20.3 poena u prvoj sezoni, nakon čega je slijedio put prema gore. Devet sezona proveo je u Oklahoma City Thunderu te je uvjerljivo postao jedan od najboljih igrača na planeti te jedan od ponajboljih strijelaca u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KRITIKA ZA AUSTRALCE /

Bivši NBA prvak hrvatskog porijekla ima jednu od najčudnijih objava o Novaku Đokoviću

Image
KRITIKA ZA AUSTRALCE /

Bivši NBA prvak hrvatskog porijekla ima jednu od najčudnijih objava o Novaku Đokoviću

Ipak, podigao je veliku prašinu kada je 2016. godine prešao u Golden State Warriorse, tada ponajbolju momčad lige. Mnogi su smatrali da je izabrao 'lakši' put do NBA prstena, a dan danas to mu ne zaboravlja Stephen A. Smith, popularni novinar ESPN-a koji je poznat po svojim neobičnim stavovima.

'Mora se pomiriti s tim'

Smith je sada prozvao Duranta što je nakon tri sezone napustio Warriorse pa preselio u Brooklyn Netse gdje se udružio s Kyriem Irvingom, da bi im se kasnije priključio i James Harden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kevin Durant mora donijeti neke odluke i već sam o tome pričao, ali ću ponoviti. Hoću biti potpuno jasan jer me možda gleda Durantova mama i hoću biti potpuno precizan. KD (Nadimak Duranta) znaš što? Ako ne osvojiš titulu s Netsima, bit će poznatiji po tome što si napustio Stepha Curryja i Warriorse da bi se pridružio Kyrieju Irvingu nego po tome što si osvojio dva naslova prvaka i bio MVP u oba ta finala", poručio je Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant je u prve dvije godine s Warriorsima došao do dva naslova prvaka, oba puta je bio MVP finala, i oba puta su bili bolji od LeBronovih Cleveland Cavaliersa.

Javila se i mama Durant

"Svi mi koji volimo košarku znamo koliko je Durant sjajan. Mislim da je najbolji na svijetu kada je zdrav. Ali u medijima sam već neko vrijeme i bit će ljudi, pogotovo ako Warriorsi osvoje naslov, a Brooklyn ne, koji će gledati isključivo na njegov izbor da napusti Curryja i pridruži se Irvingu. Samo to ću reći. Ne kažem da je to pošteno. Mnoge stvari koje nisu poštene postanu narativi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se oglasio i košarkaš koji nije oduševljen njegovim zaključcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Steve, s obzirom na to da si odlučio koristiti ESPN da promoviraš svoju osobnu agendu, siguran sam da će tvoji 'podanici' podržati priču, ali ako vjeruješ da je to obilježilo i definiralo moju karijeru, onda si jedan običan 'hater'", a nije ostala dužna ni mama Durant koja je dodala:

"Ponovno ti sa svojim negativnim komentarima i ograničenim razmišljanjem. Kad ćeš biti bolji? Što je još važnije, kad ćeš prestati s tim budalaštinama?", pitala se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Novinar je samo kratko poručio: "Da gospođo, žao mi je."

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo