KRITIKA ZA AUSTRALCE / Bivši NBA prvak hrvatskog porijekla ima jednu od najčudnijih objava o Novaku Đokoviću

Image
Foto: Profimedia

I dok traje saga oko ostanka Novaka Đokovića u Australiji, javio se bivši košarkaš i NBA prvak - Andrew Bogut

12.1.2022.
16:37
Profimedia
VOYO logo

Bivši košarkaš Australije i prvak NBA lige s Golden State Warriorsima, Andrew Bogut, ponovno je stao u obranu Novaka Đokovića.

Košarkaš hrvatskog porijekla većinu karijere proveo je u NBA ligi, gdje je igrao za Milwaukee Buckse, Golden State Warriorse, Dallas Maverickse, Cleveland Cavalierse i Los Angeles Lakerse, nakon čega je nastupao i u Australiji za Sydney Kingse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogut je putem društvenih mreža kritizirao australske medije, točnije način na koji novinari izvještavaju o Đokoviću. U Australiji već danima traje pomutnja oko srpskog tenisača, kojem ispistuju testove za korona virus, istražuju gdje je bio te provjeravaju svaku izjavu.

Nije prvi put da je stao na Novakovu stranu

Đoković je na suđenju u Melbourneu izborio pravo da ostane u Australiji, ali još nije poznato hoće li nastupati na Australian Openu. Način na koji su tamošnji mediji pisali o Đokoviću iznervirao je Boguta, koji je slikovito opisao što australski novinari rade kada pišu o Noletu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA prvak i nekadašnji prvi izbor na draftu smatra da australski mediji vode kampanju protiv Đokovića, pa je sarkastično opisao kako traže svaku mrlju u životu Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Australski mediji su vrlo blizu sljedećeg naslova:'Prijatelj iz srednje škole tvrdi da je Novak bio bezobrazan prema ostalima u razredu, a jednom je i šutnuo štene'."

Ovo nije prvi put da je Bogut izrazio podršku za Novaka Đokovića. Prije nekoliko dana podijelio je snimku na kojoj Novakovi navijači slave ispred hotela u kojem se nalazi srpski tenisač, a iznad je kratko napisao:'Udri jače'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo