NIJE PAZILA / Ponajbolja košarkašica svijeta mogla bi u zatvor na deset godina: Uhitili je u Rusiji, iscurila snimka

Image
Foto: Profimedia

Brittney Griner jedna je od najboljih košarkašica na svijetu i dvostruka osvajačica olimpijskog zlata. Sada joj prijeti zatvorska kazna u trajanju od pet do deset godina

7.3.2022.
9:45
Profimedia
VOYO logo

Jedna od najpopularnijih i najboljih košarkašica na svijetu, Brittney Griner, uhićena je u Rusiji. Tu vijest američkim medijima priopćili su njezini odvjetnici, a privođenje velike zvijezde dogodilo se još prošlog mjeseca.

Image
KAKVA PREDSTAVA /

Babo oborio nekoliko rekorda u pobjedi i ispisao povijest NBA lige: Nikome nije uspjelo što je njemu

Image
KAKVA PREDSTAVA /

Babo oborio nekoliko rekorda u pobjedi i ispisao povijest NBA lige: Nikome nije uspjelo što je njemu

Griner je u karijeri u dva navrata osvajala Olimpijske igre, jednom je bila prvakinja WNBA-a sa svojim Phoenix Mercuryjem te je u sedam navrata bila All-Star. Dva puta je bila najbolji strijelac lige te je čak u osam navrata bila najbolji bloker. 206 centimetara visoka košarkašica trenutno u Rusiji igra za UMMC Ekaterinburg, što je praksa za mnoge košarkašice dok u WNBA ligi traje stanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruska carinska služba, u zračnoj luci Šeremetjevo u Moskvi, objavila je kako su policijski psi nanjušili ulje hašiša kod popularne Amerikanke. Carinski službenici u torbi su pronašli nedozvoljenu supstancu koju je košarkašica očito donijela iz New Yorka otkuda je došla u Moskvu.

Teški dani

Za posjedovanje narkotika ovakve vrste, u Rusiji je kazna zatvora od pet do deset godina. Sada je u javnost procurila i snimka cijelog događaja i pregleda carinske službe u kojem je otkriveno da Brittney nosi ulje hašiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo cijele situacije u kojoj se našla Brittney. U kontaktu smo s njom i njezinim odvjetnikom u Rusiji, obitelji, WNBA-om i NBA-om", rekla je njezina agentica Lindsay Colas u razgovoru s Guardianom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident i skandal u kojem se našla ponajbolja košarkašica svijeta nema nikakve veze s ratom u Ukrajini, odnosno zahlađenim odnosima između Rusije i ostatka svijeta. Ipak, svi se nadaju kako ta situacija neće utjecati na košarkašicu i njezinu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo