20-godišnjakinja se toliko napila da je promašila klub!

7.5.2012.
9:34
VOYO logo

Denverska policija identificirala je osobu kao 20-godišnju Savannahu McMillan-Christmas koja je, očito pijana, ušla na parket u trenutku kada je Ty Lawson krenuo organizirati napad Nuggetsa. Osobe iz osiguranja su odmah po njenom ulasku priskočile da je izvedu s terena, a ona ih je istovremeno priupitala:

"Gdje je Kenyon Martin?". Djevojka je pritom mislila na bivšeg igrača Nuggetsa koji trenutno brani boje druge momčadi iz Los Angelesa – Clippersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"McMillan-Christman je privedena u postaju gdje je uvedena u prekršajne knjige", rekao je istražitelj denverske policije Todd Erickson.

Što se same utakmice tiče, Los Angeles Lakersi ostvarili su veliku pobjedu protiv Nuggetsa kada su s 92:88 došli na jedan korak od plasmana u polufinale Zapadne konferencije. Kobe Bryant ubacio je 22 poena, Andrew Bynum 19, a Pau Gasol 13 za Lakerse koji su uspjeli u drugome poluvremenu nadoknaditi zaostatak od šest koševa nakon prve 24 minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Nuggetsa je Danilo Gallinari bio najefikasniji s 20 poena i šest skokova, dok nijedan drugi igrač Denvera nije zabio preko 15. Peta utakmica igra se u utorak u Los Angelesu. Boston je lakoćom stigao do trećeg boda u seriji protiv Atlanta Hawksa kada je sa 101:79 slavio u svom TD Gardenu. Paul Pierce ubacio je 24 poena za 17 minuta igre, a Celticsi su otišli na 37 poena razlike u trećoj četvrtini prije negoli su sve zvijezde momčadi povučene s terena. Rajon Rondo upisao je 20 poena i čak 16 asistencija, dok je Kevin Garnett dodao 13 koševa. Kod gostiju je Josh Smith, nakon što je propustio treću utakmicu zbog koljena, ubacio 15 poena i uhvatio 13 skokova, dok je Al Horford u svom povratku na parket nakon četiri mjeseca izbivanja ubacio 12 za 20 minuta igre.

Istočna konferencija New York - Miami 89-87 (Miami vodi u seriji 3-1) Boston - Atlanta 101-79 (Boston vodi u seriji 3-1) Zapadna konferencija Denver - LA Lakers 88-92 (LA Lakers vodi u seriji 3-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo