'Ovo je uspjeh hrvatskog sporta, a ne Kostelići!'

'Nemojmo se zavaravati Blankom Vlašić i Ivicom Kostelićem.

1.4.2011.
15:38
VOYO logo

Košarkaški uspjeh na koji je Hrvatska čekala 20 godina oduševio je i istinske legende tog sporta u domovini kao što je Mirko Novosel.

Trofejnog trenera i člana Kuće slavnih u američkom gradu Springfieldu toliko je razveselio Cedevitin plasman na Final Four Eurokupa da je povukao paralele sa svjetski uspješnim sportskim 'brendovima' iz Hrvatske posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojmo se zavaravati Blankom Vlašić i Ivicom Kostelićem, njima svaka čast, ali to su obiteljski projekti, a ne objektivan uspjeh hrvatskog sporta kako se to znati prikazivati. Jasno je da Atlantic grupa u svemu ima svoj interes, i to je legitimno, a ovo im je reklama kakvu nikada ne bi dobili klasičnim oglašavanjem. Pa jeste vidjeli te ljude koji hodaju okolo u Cedevitinim majicama?", pohvalio je doajen hrvatske košarke rad uprave kluba iz Sutinskih vrela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljen sam i Cedevitinom igrom, disciplinom, koncentracijom, a ključ uspjeha ponajprije leži u Aci Petroviću. Pun pogodak bio im je dovođenje Amerikanaca koji su bili jezičac na vagi, skupili su odlične domaće dečke...", pobrojao je Novosel te ipak pronašao neke zamjerke prvom hrvatskom klubu koji je nakon 1991. godine i Jugoplastike izborio Final Four jednog europskog natjecanja.

"Ne mogu malo igrati u Sutinskim vrelima pa malo u Draženovu domu. Ovakvim uspjehom sami su sebi postavili velike zahtjeve, a prvi je da izgrade dostojnu dvoranu. Bez toga ne mogu dalje", dodao je Mirkec te poručio svima da "Acine igrače oslobode pritiska i imperativa na Final Fouru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103310714006 arti-201103310035006 arti-201103300920006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo