ZAISTA NEOBIČAN LIK / Osvojio naslov prvaka NBA-a, ubacio 50 poena, a pogledajte na kakav je nevjerojatan način Giannis proslavio svoj uspjeh

Image

Većina njegovih kolega košarkaša iz najjače lige svijeta organiziralo bi nekakav tulum ili iznajmilo klub

22.7.2021.
10:45
VOYO logo

Heroj Milwaukee Bucksa i čovjek koji ih je odveo do naslova prvaka NBA-a nakon 50 godina čekanja postigavši u posljednjoj utakmici čak 50 poena protiv Phoenix Sunsa, Giannis Antetokounmpo odlučio je svoj nevjerojatan uspjeh proslaviti na poseban način.

Većina njegovih kolega košarkaša iz najjače lige svijeta organiziralo bi nekakav tulum ili iznajmilo klub, ali vrlo skromni Giannis otišao je nakon povijesne utakmice u lokalni restoran brze hrane i naručio si 50 komada pilećih nuggetsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MVP finala NBA-a čekao je u drive-inu i sve je to prenosio u Instagram prijenosu uživo ispred 150 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urnebesan live

"Idem u Chick-fil-A i naručit ću 50 komada nuggetsa i mješavinu Spritea i limunade bez leda za piće", govorio je Giannis vozeći se do restorana. Zatim je mirno čekao u redu i pritom komentirao svoju frizuru koju nije stigao urediti za finale.

"Gladan sam, moram ići kod frizera. Bio sam toliko posvećen košarci da sam rekao: 'Je*eš frizuru, je*eš dobar izgled, tu sam samo da igram. Ne želim izgledati, dobro, želim biti ružan i takav zatrpavati koš. Nisam tu da izgledam slatko, izgledat ću slatko kad se budem ženio, a ne sad", govorio je Giannis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je došao na red i pitao djevojku koja ga je usluživala smije li ju snimiti i zatim je naručio 50 komada pilećih nuggetsa i piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo