VRATIO SE NBA / Očajna večer Hrvata, Lakersi srušili prvake: Harden vukao Philu do preokreta, Jokić ponovno bacio navijače u trans

Image
Foto: Profimedia

Nakon kratke stanke vratila nam se NBA liga

24.2.2023.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Nakon NBA All-Star vikenda i nekoliko dana odmora koliko su dobili košarkaši diljem SAD-a, vratila nam se najbolja košarkaška liga na svijetu. Nažalost, svoju večer nisu imali Hrvati koji nisu briljirali za svoje klubove. I Bojan Bogdanović i Dario Šarić su poraženi te su imali slabi učinak.

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Detroit Pistonsi našeg Babe su poraženi od Orlanda Magica 108:106, a hrvatski košarkaš je imao utakmicu za zaborav. Ubacio je svega sedam poena uz slab šut iz igre 3/12. Uhvatio je i tri skoka te podijelio četiri asistencije. Magic je do pobjede vodio Franz Wagner s 21 poenom, a valja istaknuti da je čak sedam igrača prešlo preko deset poena. Jaden Ivey je ubacio 25 za poražene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder je poražen od Utah Jazzera nakon produžetaka 120:119. Briljirao je Lauri Markkanen s 43 poena i deset skokova, a pratio ga je Jordan Clarkson s 24 poena. Kod poraženih je ponovno sjajan bio Shai Gilgeous-Alexander s 39 poena, osam skokova i sedam asistencija. Šiši je na terenu proveo svega nešto manje od 12 minuta te je imao učinak od dva poena, jednog skoka i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phila do preokreta, Jokić i Dončić briljirali

Philadelphia 76ersi su nakon preokreta slavili protiv Memphis Grizzliesa 110:105. Bila je to sjajna utakmica u kojoj su briljirali James Harden i Joel Embiid. Harden je podsjetio na stare dane; upisao je 31 poen, sedam skokova i isto toliko asistencija, dok je Embiid imao problema sa šutom iz igre, ali je ipak susret završio s 27 poena, 19 skokova i šest asistencija. Grizzliese je predvodio Desmond Bane s 25 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggetsi su na krilima nezaustavljivog Nikole Jokića svladali Cleveland Cavalierse. Srpski as je ubacio 24 poena, uhvatio 18 skokova i podijelio 13 asistencija, a dodao je tome i dvije ukradene lopte. Michael Porter Jr. je pratio Jokića s 25 poena, dok je kod Clevelanda bio najbolji Evan Mobley s 31 poenom i devet skokova. Los Angeles Lakersi su svladali Golden State Warriorse 124:111, a predvodio ih je novopridošli Malik Beasley s 25 poena. Čak pet igrača s klupe Lakersa je išlo preko deset poena, dok je kod Warriorsa najbolji bio Klay Thompson s 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jayson Tatum je ubacio 31 poena, uhvatio 12 skokova i podijelio sedam asistencija u pobjedi Boston Celticsa nad Indiana Pacersima 142:138. Toronto Raptorsi su pobijedili New Orleans Pelicansi 115:110 na krilima Pascal Siakama koji je ubacio 26 poena. Dallas Mavericksi su s lakoćom svladali San Antonio Spursi 142:116, Luka Dončić je ubacio 28 poena, podijelio deset asistencija i uhvatio sedam skokova, a pratio ga je Kyrie Irving s 23 poena. Domantas Sabonis je upisao novi triple-double (18p, 18sk, 10as) u pobjedi Sacramento Kingsa nad Portland Trail Blazersima 133:116. Sjajan je bio i De'Aaron Fox s 31 poenom.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo