GIANNIS RASTURA / Nuggetsi izgubili, Jokić oduševljavao, Netsi dobro počeli eru bez Duranta i Irvinga: Bucksi riješili Lakerse

Image
Foto: Profimedia

Nakon prijelaznog roka, vraćamo se košarkaškim predstavama

10.2.2023.
8:38
Profimedia
VOYO logo

Završio je prijelazni rok u NBA ligi, a posljednjih dana dogodila se hrpa promjena. Kyrie Irving i Kevin Durant su napustili Brooklyn Netse, Russell Westbrook je otišao iz Los Angeles Lakersa, a od naših je Dario Šarić otišao iz Phoenix Sunsa u Oklahoma City Thunder. Nakon spektakl na "tržnici", igrači su se vratili na terene.

Image
VOĐA NOVIH KLINACA /

Nije pretjerano brz, nema vrhunski šut, a svejedno dominira: Kako je tip zanimljivog imena postao jedan od najboljih?

Image
VOĐA NOVIH KLINACA /

Nije pretjerano brz, nema vrhunski šut, a svejedno dominira: Kako je tip zanimljivog imena postao jedan od najboljih?

Orlando Magic je iznenađujuće svladao Denver Nuggetse 115:104 usprkos sjajnim predstavama Aarona Gordona i Nikole Jokića. Čak sedam igrača Magica ubacilo je preko deset poena, a najviše je zabio Wendel Carter Jr., koji je susret završio s 19 poena i šest skokova. Gordon je ubacio 37 poena i uhvatio 13 skokova kod Nuggetsa, dok je Jokić zabio 29 poena, uhvatio 12 skokova i podijelio šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta Hawksi su pobijedili Phoenix Sunse 116:107, a briljantnu predstavu odradio je Trae Young. Mladi playmaker ubacio je 36 poena, podijelio 12 asistencija i uhvatio sedam skokova. Sunse je predvodio Josh Okogie s 25 poena, dok su igrali bez Devina Bookera i novopridošlog Kevina Duranta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ma ide to i bez Duranta i Irvinga

Brooklyn Netsi počinju jednu novu eru. Njihova "opaka trojka" Kevina Duranta, Jamesa Hardena i Kyrieja Irvinga završila je neslavno te su sva trojica otišla iz kluba. Usprkos tome, svladali su Chicago Bullse 116:105, a briljirao je novopridošli, Spencer Dinwiddie koji je dobro poznat publici u Brooklynu jer je tamo već igrao. On je susret završio s 25 poena, šest asistencija, pet skokova i čak četiri ukradene lopte, a dobru pratnju imao je u Camu Thomasu i Joeu Harrisu koji su ubacili 20, odnosno 18 poena. Bullse je predvodio Zach LaVine s 38 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucksi su upisali devetu pobjedu za redom, ovog puta stradali su Los Angeles Lakersi 115:106. Lakersi su igrali bez LeBrona Jamesa, kao i novih pojačanja D'Angela Russella, Jarreda Vanderbilta, Mohameda Bambe i Malika Beasleyja. Buckse je do nove pobjede vukao Giannis Antetokounmpo s 38 poena, deset skokova i šest asistencija. Sjajnu utakmicu odigrao je i Khris Middleton koji je ubacio 22 poena, dok je Jrue Holiday zabio 18 poena uz sedam skokova i isto toliko asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakerse je predvodio Dennis Schroeder s 25 poena i 12 asistencija, dok je Anthony Davis zabio 23 i uhvatio 16 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo