'Nudimo im sunce, more i srdele'

'Što se tiče pojačanja mogu doći neki hrvatski igrači, koji su slobodni, a mogu doći za kikiriki. Neke financijske akrobacije ne dolaze u obzir.

21.2.2012.
13:54
VOYO logo

Košarkaši Splita u srijedu na Gripama čekaju Alkar u zaostaloj utakmici. Od smjene trenera i pobjede nad Križevcima Split je zaredao s porazima. Svjetlost, Cedevita i Darda...

Sportski direktor Nikola Vujčić nada se da je tome došao kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo nezgodna dva tjedna, krpili kraj s krajem, bio je nepovoljan i raspored. Utakmica s Alkarom za nas bi trebala biti prekretnica, kako bi se što bolje pripremili za Ligu za prvaka", kaže Vujčić.

Njegov povratak dugo se čekao i sigurno će puno značiti za cijelu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počinjem igrati, bit ću sastavni dio momčadi. Raduje me povratak, pun sam želje za igranjem i da pokušamo vratiti publiku na Gripe, da vratimo onaj duh starih vremena. Stalno treniram, a posljednjih mjesec dana intenzivirao sam treninge, tek sam ih nekoliko propustio. Formu tempiram za igranje u Ligi za prvaka, tako da će mi ovaj idući mjesec služiti za ulazak u natjecateljski ritam. Ne mogu igrati četrdeset minuta, ali sigurno je da ću se dići, zdrav sam, ništa me ne boli i to je najbitnije".

Pogledali smo i u Splitovu budućnost. Na Gripama pokušavaju napraviti neku novu priču, angažirali su se na svim poljima, pa će uskoro biti promovirani nova maskota i slogan 'žuti lavovi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli bismo se pojačati i dovesti najbolje igrače na svijetu. Ali, ne želimo ništa napraviti iza čega ne možemo stati. Najvažnije je da se klub stabilizira. Što se tiče pojačanja mogu doći neki hrvatski igrači, koji su slobodni, a mogu doći za kikiriki. Neke financijske akrobacije ne dolaze u obzir. Nudimo sunce, more, ribu, srdele. Ovoj momčadi treba pojačanja, to je jasno, ali nećemo juriti", jasno je poručio Vujčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo