Nekad ponos, danas sramota grada Zagreba!

Nevjerojatno je koliko je nisko pala Cibona. Klub koji je desetljećima bio neosporni vladar hrvatske košarke ove sezone proživljava agoniju koja je kulminirala subotnjim debaklom protiv - Borika.

21.3.2011.
12:38
VOYO logo

U subotu su košarkaši Cibone ispisali jednu od najsramotnijih stranica u klupskoj povijesti. Na startu hrvatskog prvenstva upisali su šokantan poraz od -23 razlike u uvijek neugodnim Jazinama. Jedino što ovoga puta u kultnoj dvorani nisu igrali protiv Zadra već - Borik Puntamike.

Trener Vukova (iako je upitno smiju li 'cibosi' ove sezone uopće nositi taj nadimak) Dražen Anzulović od šoka nije mogao doći k sebi niti dan nakon utakmice. Poraz od igrača čiji je prosjek tek nešto veći od 20 godina, odnosno sastava u kojem se plaće kreću od 1000 do 5000 kuna, bacio ga je u 'tešku depresiju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Frustrirani samo. Ne znam što bih rekao jer sve što kažem zvučat će kao alibi, a to ne želim. Nadam se da ovakvih frustracija više neće biti, iako ništa ne mogu jamčiti u ovakvoj situaciji", iskreno je priznao trener Cibone, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se Zula muči ne bi li izgurao sezonu do kraja, igrači odavno pucaju po šavovima, ali i ruše ugled klub od kojeg je danas ostao samo ime.

Vezani članci:

arti-201103190369006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo