NBA MEGAZVIJEZDA LJETUJE U HRVATSKOJ: / Viđena u društvu supruge, vruće bivše striptizete srpskog porijekla

Image
Foto: PIXSELL/AFP/Instagram: Daniela Rajić

Košarkaška NBA megazvijezda Paul George (27) nalazi se na zasluženom godišnjem odmoru, a Amerikanac je slobodno vrijeme odlučio iskoristiti za odlazak u Hrvatsku, javlja 24 sata.

26.7.2017.
21:43
PIXSELL/AFP/Instagram: Daniela Rajić
VOYO logo

George je u Split stigao u društvu supruge i nekoliko prijatelja. Čitatelj 24 sata kazao je za spomenuti medij kako se Paul George kupao na plaži u Splitu, kako je bio s grupom ljudi i kako misli da mu je jedna od njih supruga Daniela Rajić, bivša striptizeta srpskog porijekla s kojom ima jedno dijete, a čeka drugo. Inače, Daniela Rajić ponosno ističe svoje srpsko podrijetlo iz okolice Pančeva. Tko zna, možda Paul George svrati malo i do Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRPSKA STRIPTIZETA ZALUDJELA NBA ZVIJEZDU: Nekad joj je nudio milijun dolara za pobačaj, a danas čekaju drugo dijete

George će sljedeće sezone igrati u dresu Oklahome što je iznenađenje, nakon što je i sam izjavio da bi po isteku ugovora volio otići u Los Angeles. No, Indiana se dogovorila s Oklahomom i za njega dobila Victora Olapida i Domantasa Sabonisa.

All-star krilo će u Oklahomi ostati samo godinu dana pošto na ljeto iduće godine postaje slobodan igrač. Najveći interes pokazali su Cleveland Cavaliersi koji su htjeli potpisati još jednu zvijezdu kako bi bili konkurentniji najjačoj momčadi svijeta Golden State Warriorsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo