Legenda NBA lige teško stradala u prometnoj nesreći!

Mookie Blaylock, 46-godišnji nekadašnji NBA All-Star igrač, sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći koja se u petak navečer dogodila u okolici Atlante...

1.6.2013.
15:24
VOYO logo

Po policijskim izvještajima Blaylock se trenutačno nalazi u bolnici, u izuzetno teškom stanju, koje barem zasad ne dovodi njegov život u opasnost.

Nekadašnji košarkaš, koji je slavu stekao ponajprije noseći dres Atlante, se sa svojim SUV-om zabio u kombi u kojem se nalazio bračni par, a kako navodi policija, 43-godišnja Monica Murphy, koja se vozila u spomenutom kombiju je preminula uslijed teško zadobivenih ozljeda prilikom sudara. Njen suprug je, pak, izvan životne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija još ne navodi pozadinu prometne nesreće, odnosno, ne navodi krivca koji je izazvao sudar.

Recimo da je Blaylock 1989. godine izabran u prvoj rundi drafta od strane New Jerseyja. U karijeri je igrao za Netse, te Atlantu i Golden State, a ukupno je u NBA ligi proveo trinaest sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravstveno stanje bivšeg NBA košarkaša Mookiea Blaylocka (46) popravilo se dan nakon što je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći u predgrađu Atlante. Prvotno je, po dolasku u bolnicu njegovo stanje okarakterizirano kao „kritično“, te je kratko vrijeme bio priključen na aparate za održavanje života, a sada je ono slovi kao „ozbiljno“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo