NIMALO KRALJEVSKI / LeBronova ružna gesta obišla je svijet, a onda je rekao i zašto neće igrati za Ameriku

Image
Foto: Profimedia

Impresivnu seriju odradio je Phoenix protiv prvaka Lakersa, a zaključio ju je sjajnom šestom utakmicom Devin Booker

4.6.2021.
9:34
Profimedia
VOYO logo

Prvi put u svojoj 18 godina dugoj NBA karijeri LeBron James ispao je u prvom krugu doigravanja. Phoenix Sunsi bili su bolji od njegovih Lakersa i zasluženo su slavili ukupnim rezultatom 4-2 u seriji.

LeBron nije baš najbolje podnio, a internetom kruže snimke na kojima napušta teren bez da je čestitao igračima Sunsa, što se smatra iznimno nekorektnim potezom. Snimku pogledajte OVDJE. Inače, LeBron je odigrao odličnu utakmicu, zabio je 29 poena, a upisao je i 9 skokova te 7 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice je nastavio svoje ne baš kraljevsko ponašanje. Na pitanje hoće li predstavljati svoju zemlju na Olimpijskim igrama odgovorio je da će se ovog ljeta fokusirati na ekipu Tunesa, što znači da neće igrati na OI jer snima film Space Jam 2, u kojem će, umjesto s NBA zvijezdama, igrati sa Zekoslavom Mrkvom, Patkom Dodom, tasmanijskim čudovištem itd.

Image
PRVACI ISPALI /

Šarićev Phoenix u prvom krugu izbacio Lakerse

Image
PRVACI ISPALI /

Šarićev Phoenix u prvom krugu izbacio Lakerse

Booker nosio Sunse

Impresivnu seriju odradio je Phoenix protiv prvaka Lakersa, a zaključio ju je sjajnom šestom utakmicom Devin Booker. Book je zabio 47 poena protiv LeBrona i društva, a uspio je pritom uhvatiti i 11 skokova. Dario Šarić nije sinoć nastupio za momčad iz Arizone. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Lakersima sinoć pomoglo ni što se ozlijedio Anthony Davis nakon samo pet minuta provedenih na parketu. Općenito, Lakersi su više vremena potrošili na kukanje nego na košarku i nekako je na kraju pravedno da vrlo dobri Sunsi dobiju priliku boriti se za prolazak do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo