PRVACI ISPALI / Šarićev Phoenix u prvom krugu izbacio Lakerse

Image
Foto: Profimedia

Nikola Jokić kao da je u kampanji za MVP titulu, a jučerašnjim si je nastupom priskrbio još poneki glas

4.6.2021.
8:26
Profimedia
VOYO logo

Phoenix Sunsi i Denver Nuggetsi u sinoćnjim su utakmicama izborili prolazak u konferencijsko polufinale. Sunsi su srušili Lakerse 113:110 i tako pobijedili u seriji ukupnim rezultatom 4-2. Istim su ukupnim rezultatom preko Portlanda prošli i Nuggetsi koji su sinoć slavili 126:115.

Impresivnu seriju odradio je Phoenix protiv prvaka Lakersa, a zaključio ju je sjajnom šestom utakmicom Devin Booker. Book je zabio 47 poena protiv LeBrona i društva, a uspio je pritom uhvatiti i 11 skokova. Dario Šarić nije sinoć nastupio za momčad iz Arizone. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Lakersima sinoć pomoglo ni što se ozlijedio Anthony Davis nakon samo pet minuta provedenih na parketu. Općenito, Lakersi su više vremena potrošili na kukanje nego na košarku i nekako je na kraju pravedno da vrlo dobri Sunsi dobiju priliku boriti se za prolazak do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić ponovo sjajan

Na tom putu stajat će im u konferencijskom polufinalu Denver Nuggetsi. Nikola Jokić kao da je u kampanji za MVP titulu, a jučerašnjim si je nastupom priskrbio još poneki glas.

Srpski košarkaš utakmicu je završio s 36 poena, 8 skokova i 6 asistencija te je bio prvo ime susreta. Damian Lillard bio je najbolji kod Portlanda, zabio je 28 poena te upisao 13 asistencija. Sažetak ove utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo