Nakon skandaloznog ispada 12 milijuna dolara pretvorio u 2 milijarde

Odvjetnici Donalda Sterlinga potvrdili su kako je njihov klijent pristao prodati Los Angeles Clipperse Steveu Ballmeru za rekordnih dvije milijarde američkih dolara.

5.6.2014.
10:05
VOYO logo

Sterling, kojeg je Amerika osudila zbog rasističkog ispada, sve do sada je odbijao prodaju i podignuo je tužbu protiv NBA lige s ciljem zadržavanja kluba u svojem vlasništvu, ali odvjetnici Bobby Samini i Maxwell Blecher potvrdili su kako se predomislio i uskoro će povući tužbu.

"Donald Sterling službeno objavljuje kako su NBA liga, Donald Sterling i Shelly Sterling dogovorili prodaju Los Angeles Clippersa Steveu Ballmeru za dvije milijarde američkih dolara uz dodatne bonuse. Sve nesuglasice su istovremeno riješene", stoji u priopćenju njegovih odvjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnici klubova NBA lige tek trebaju dati suglasnost za prodaju Clippersa Ballmeru, a to bi trebala biti tek formalnost. Inače, Sterling je Clipperse kupio 1981. godine za 12 milijuna dolara, a prema Forbesovoj procjeni vrijednost kluba sada iznosi oko 20.3 milijardi dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo