KATASTROFALAN ŠUT DARIJA ŠARIĆA: / Monstruozni Joel Embiid ispravljao njega i sve pogreške svojih suigrača

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Šarić je u ovoj sezoni na 23 posto za tricu i 35 posto ukupno

2.11.2018.
7:59
AFP
VOYO logo

Šest utakmica odigrano je u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta u noći na petak, u tri su pobjedu slavile domaće momčadi, u tri je gostujuća momčad napustila parkete s pobjedom na kontu. Među onima koji su se svojim navijačima predstavili kao bolja momčad od suparnika bili su i Philadelphia 76ersi Darija Šarića. Ne baš zahvaljujući njegovom napadačkom učinku.

Baš loš šut

Odigrao je hrvatski košarkaški reprezentativac novu napadački lošu utakmicu, točnije u svom devetom ovosezonskom nastupu ponovno je razočarao. Samo je u jednoj ovosezonskoj utakmici dosad Šarić gađao preko 50 posto, a sad je ostao na kriminalnih 12,5 posto nakon što je pogodio samo jedan od osam pokušaja iz igre. Dosad je slabiji samo jednom, u ogledu protiv Atlanta Hawksa kada je gađao 1-9. Srećom za njega, u obje su te utakmice 76ersi pobijedili, ovaj put Los Angeles Clipperse rezultatom 122-113.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je u tome napadački sudjelovao sa pet poena, tri skoka i dvije asistencije i – gledanjem kako 'razvaljuje' Joel Embiid. On je, pak, odigrao šestu utakmicu u sezoni u kojoj je imao barem 30+10 u koloni poena i skokova, ovaj put impresivnih 41+13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston slavio u derbiju

U derbiju Istočne konferencije NBA lige Boston Celticsi su svladali Milwaukee Buckse 117-113. Kompletna petorka Celticsa ubacila je deset ili više poena, a najviše Kyrie Irving, 28. Pridodao im je i sedam asistencija. Kao i obično, Giannis Antetokounmpo s 33 poena i 11 uhvaćenih lopti najbolji kod Bucksa. Igrači Bostona su na ovoj utakmici postavili klupski rekord od 24 ubačene trice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Charlotte Hornets - Oklahoma City Thunder 107-111

Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets 91-110

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers - LA Clippers 122-113

Atlanta Hawks - Sacramento Kings 115-146

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics - Milwaukee Bucks 117-113

Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans 132-119

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo