KAO NEKAD: / Kobe s 31 poenom uništio Denver

Image
Foto: AFP

Bilo je to kao nekad, Lakersi su pobijedili, a ključnu ulogu u pobjedi momčadi iz Los Angelesa imao je Kobe Bryant.

23.12.2015.
8:50
AFP
VOYO logo

Lakersi su gubili i 21 razlike u prvom poluvremenu, ali uz Kobeja u "vintage" izdanju došli su do pete pobjede u sezoni. Bryant je odradio i sjajan posao na drugoj strani terena, zaustavio je WillaBartona koji je, nakon 23 poena u prvom poluvremenu, dodao još samo dva u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit je tijesno, rezultatom 93:92 slavio u Miamiju, a odlučujući poen postigao je KentaviousCaldwell-Pope 55 sekundi prije kraja. Pistonsi su u Amway Centru gubili i 19 razlike, ali su uspjeli preokrenuti tijek susreta. Dwyane Wade (19 poena) i Chris Bosh (20) imali su nakon posljednjeg vodstva Detroita priliku donijeti pobjedu Heatu, ali su obojica promašila svoje šuteve.

Carlislie poludio na igrače

Dallas je izgubio na gostovanju kod Toronta 99:103 u utakmici u kojoj je cijelo vrijeme lovio zaostatak Raptorsa. DeMar DeRozan bio je s 28 poena najbolji kod domaćina, vrijedi istaknuti učinak Bismarcka Biyomba s 9 poena i čak 20 skokova. Kod Dallasa, Dirk Nowitzki je ubacio 20, Wesley Matthews dodao je 15, svi ostali zabili su manje od deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je bilo u svlačionici Mavericksa nakon utakmice, trener Rick Carlislie bio je bijesan na svoje igrače, najaviviši rezove u momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia na 1-29

Philadelphia je doživjela novi neuspjeh, trenutačno su '76-ersi na omjeru 1-29, s 11 uzastopniih poraza. Ove sezone dobili su samo Lakerse. S 36 izgubljenih lopti protiv Memphisa, '76-ersi drugačiji ishod nisu ni mogli očekivati. U pobjedničkoj momčadi Marc Gasol zabio je 19, Mike Conley Jr. dodao je 18 uz 6 asistencija. Za Philadelphiju, "rookie" Jahill Okafor ubacio je 18.

Ovaj put gledatelji u Wells Fargo Areni čak i nisu toliko zviždali svojoj momčadi, ali je zamijećen jedan navijač kako sjedi iza klupe Grizzliesa s papirnatom vrećicom na glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Philadelphia - Memphis 90:104 Miami - Detroit 92:93 Toronto - Dallas 103:99 Denver - LA Lakers 107:111

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo