KAKO GA MOŽE TAKO RUŽNO VRIJEĐATI? / Bahata NBA zvijezda zakucala preko Šarića pa ga onda verbalno zlostavljala

Image

Utakmicu je nažalost obilježio i jedan vrlo ružan incident

13.11.2019.
10:35
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Dario Šarić sinoć je u porazu svojih Phoenix Sunsa od LA Lakersa upisao 18 poena. Phoenix Suns su kod kuće izgubili od LA Lakersa sa 115-123 a Šarić je odigrao 35 minuta i u tom je vremenu ubacio 18 koševa (šut iz igre 7/11, trice 4/6) i dodao sedam skokova i dvije asistencije.

Lakers je bi prejak za Phoenix, a predvodio ih je Anthony Davis s 24 poena uz 12 skokova a LeBron James je dodao 19 poena i 11 asistencija. Kyle Kuzma je bio najbolji pojedinac Lakersa s 23 poena. Kod Sunsa najbolji su bili Devin Booker s 21 poenom i Aron Baynes s 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je nažalost obilježio i jedan vrlo ružan incident. Glavni akteri su bili Anthony Davis i Dario Šarić. U jednom je trenutku moćni centar Lakersa zakucao preko Darija Šarića, i tu zaista nema ništa sporno, bio je to lijep potez, ali onda je uslijedio sasvim nepotreban ispad američkog košarkaša.

Ružna uvreda

Nakon što ga je ponizio potezom, Davis je krenuo verbalno zlostavljati Šarića. Rekao mu je, kako kažu mnogi na Twitteru, da je "little ass boy".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se na snimci ne čuje kako ga Davis vrijeđa, na Twitteru mnogi tvrde kako su čuli da Davis govori Šariću da je, u slobodnom prijevodu, "mali guzičar". Što na koncu znači "ass boy". Prema urbanom riječniku dostupnom na internetu, "ass boy" je "heteroseksualni muškarac koji dopušta svojim heteroseksualnim prijateljima da ga seksualno iskoriste ako nemaju drugog izbora, a hitno im je", ili tako nekako... U svakom slučaju, vrlo ružna uvreda na račun hrvatskog košarkaša, pa makar bila izrečena u afektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo