KAKAV POČETAK DOIGRAVANJA: / Curry srušio rekord i odmah se upisao u povijest, Zubac nemoćan protiv prvaka

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hrvatski centar nije se previše naigrao u noći sa subote na nedjelju

14.4.2019.
8:23
AFP
VOYO logo

Stephen Curry na najbolji je mogući način otvorio ovogodišnje doigravanje. Bio je prvo ime Golden State Warriorsa u obračunu s LA Clippersima. Aktualni prvaci slavili su sa 121-104. Curry je u pobjedi sudjelovao s 38 poena, sedam asistencija i 15 skokova. Pogodio je osam trica iz 12 pokušaja.

Na taj način postao je rekorder po broju ubačenih trica u doigravanje. Ukupno ih je za sada dao 386 čim je prestigao legendarnog Raya Allena. Ivica Zubac nije se proslavio u ovom susretu. Hrvatski centar dobio je samo deset minuta na parketu. Nije se uspio upisati u strijelce. Jednom je asistirao te je imao četiri uspješna skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić briljirao

Niti triple-double Nikole Jokića (10-14-14) nije pomogao Denveru da iz utakmice sa San Antonijem izađe kao pobjednik. Izgubili su sa 96-101. Brooklyn Netsi upisali su prvu pobjedu protiv Philadelpije 111.102. Posebno dobru partiju pružio je Butler s 36 poena, ali nije mogao pomoći svojoj momčadi da izbjegne poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic srušio je pak Raptorse 104-101. Najbolji pojedinac u redovim pobjedničke momčadi bio je Augustin sa 25 poena, šest asistencija i dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo