STRAŠNO ŠTO JE PROŽIVIO / Jeziva priča igrača Real Madrida: 'Ako te pustimo kući, nećeš se ujutro probuditi'

Image
Foto: Twitter / Printscreen

Igrao je za Breogan pod trenerskom palicom Veljka Mršića

27.7.2022.
14:22
Twitter / Printscreen
VOYO logo

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa proglašen je najkorisnijim igračem španjolske košarkaške lige za prošlu sezonu. Igrao je za Breogan pod trenerskom palicom Veljka Mršića, a odlična sezona mu je pomogla da ostvari transfer u Real Madrid.

Image
GLASINE SU BILE ISTINITE /

Sve je gotovo: Real Madrid doveo Hrvata, posao je službeno potvrđen

Image
GLASINE SU BILE ISTINITE /

Sve je gotovo: Real Madrid doveo Hrvata, posao je službeno potvrđen

Jedan od najvećih košarkaških talenata s Balkana je trenutno u kraljevskom klubu, ali u Podcast Inkubatoru jučer je ispričao kako nije uvijek sve bilo idealno. Naime, Musa je operirao grkljan jer je disao na dva posto svojih kapaciteta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je strašno. Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao pričati. Prišao sam sucu, pokušavao mu reći, ali nisam imao glasa. Na poluvremenu ulazim u svlačionicu, stanem pred ogledalo i vidim da mi grkljan stoji sa strane . Mislio sam da mi nešto nije u redu s očima… Vratio sam grkljan, a on se lagano pomjera u stranu. Nevjerojatno. Klupski doktor je ušao, pomaknuo je grkljan i ja sam propričao”, ispričao je Musa u Podcast Inkubatoru.

Opraštao se od obitelji i prijatelja

Košarkaš Reala je rekao kako se ništa nije činilo pretjerano alarmantnim: "Odigrao sam tu utakmicu, sve je bilo savršeno i nakon utakmice doktor mi je rekao da odem kući i da ćemo ujutro na pregled. Smatrao je da nije ništa opasno čim sam mogao igrati”, pričao je Musa u Podcast Inkubatoru i onda naglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekao sam i dopisivao se s Rašidom Mahalbašićem (suigračem iz Breogana) što da mi naruči u restoranu. Zatim ulazi pet doktora. Uhvatio me je za ruku jedan od njih i govori mi: ‘Nemoj se uplašiti, sve će biti dobro, ali ako te pustimo kući, nećeš se ujutro probuditi”, rekao je Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je dobro prošlo

Zatim je otkrio još ponešto detalja o svojoj drami. "Nije mi bilo ništa jasno. Rekli su mi da me za deset minuta moraju hitno operirati. Pokazali su mi snimku grkljana, rekli su mi da dišem doslovno dva posto i da se svaki trenutak može zatvoriti i da mi u tom slučaju nema spasa. U tom trenutku ni košarka, ni utakmice, ništa mi nije bilo bitno", rekao je BIH reprezentativac i dramatično nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo sam nazvao obitelj, doslovno da se oprostim. Poslao sam u grupni chat Breogana poruku da se drže, da svima bude sretno u karijerama. Mislio sam da se neću izvući”, rekao je između ostalog novi suigrač Marija Hezonje. Operacija je, srećom, prošla korektno i Musa se vratio košarkaškim terenima.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo