NECIJEPLJENA BUNTOVNA ZVIJEZDA / Irving počeo trenirati nakon što su ga se odrekli i prekinuo šutnju: 'Prošle noći sam malo spavao'

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

Kyrie Irving počeo trenirati s Netsima, može se vratiti 5. siječnja

29.12.2021.
23:20
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Jedna od najvećih zvijezda NBA lige, čudesni bek Kyrie Irving, necijepljeni košarkaš jedne od najmoćnijih NBA momčadi Brooklyn Netsa, u srijedu je po prvi put trenirao s momčadi od listopada, a prvi put bi u ovoj sezoni mogao zaigrati 5. siječnja, kad će Netsi gostovati kod Indiana Pacersa. 

Image
MA DAJTE... /

Mrežama kruži urnebesan video s NBA utakmice, komentator je samo uzviknuo: 'O, moj Bože, nadam se da su svi dobro'

U srijedu po prvi put razgovarao s medijima

Irving je po prvi put razgovarao s predstavnicima medija otkako ga se momčad odrekla zbog odbijanja da bude cijepljen protiv Covida-19, što je uvjet za rad na području New Yorka. Američki mediji javljaju kako je Irving konačno "prekinuo šutnju"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle noći sam malo spavao. Nisam želio doći na teren i ne biti ono što znam da jesam kao igrač", izjavio je Irving koji je dobio poziv da se vrati u momčad kad se zaraza koronavirusom proširila u svlačionici Netsa i u drugim NBA momčadima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irving će imati pravo nastupa na većini gostujućih terena. Neće moći igrati protiv New York Knicksa, ni protiv Toronta, zbog mjera koje su na snazi na području Ontarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalan sam svima koji su mi pomogli da ostanem u formi za ovo vrijeme, igrao po srednjoškolskim i sveučilišnim dvoranama. No, ovdje pripadam. Nedostajalo mi je. Imao sam osjećaj na treningu kao da sam po prvi put u srednjoj školi", istaknuo je sjajni košarkaš.

Odgovarao i na pitanja o cijepljenju

Irving je odgovarao i na pitanja o cijepljenu, a prema njegovim odgovorima može se zaključiti da se kod njega ništa nije promijenilo po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam za posljedice, nisam za njih bio spreman, to mi je bilo nezamislivo. Na početku sezone sam razmišljao o tome kako ću biti suigrač u punom radnom vremenu, uživati na terenu, zabavljati se i igrati sjajnu košarku. Nažalost, nije se tako dogodilo", rekao je Irving te dodao:

"Sve se događa s razlogom, sad smo ovdje i za to sam zahvalan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se radi o igraču koji je u prošloj sezoni nastupio u 54 utakmice te prosječno ubacivao 26,9 koševa, imao šest asistencija i 4,8 skokova, Netsi su uspjeli kompenzirati njegov izostanak i s učinkom 23-9 nalaze se na vrhu ljestvice Istočne konferencije.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odlično izgleda s obzirom na to da je tek izašao iz Covid-protokola'

No, i trener Brooklyna Steve Nash bio je zadovoljan što je Irving ponovno trenirao s momčadi.

"Odlično izgleda s obzirom na to da je tek nedavno izašao iz Covid-protokola i da nije igrao košarku", izjavio je Nash.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi su domaćini u sljedeće tri utakmice i najraniji termin za povratak Irvinga je 5. siječnja, na gostovanju kod Indiana Pacersa.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo