'UPUCAO BIH GA DA GA VIDIM' / NBA legenda šokirala svijet pričom s početka karijere: 'Ukrao mi je 100 milijuna dolara'

Image
Foto: Profimedia

U nekoliko navrata pojansio je što se dogodilo

26.12.2021.
15:11
Profimedia
VOYO logo

Mislim da sam prevaren za oko 100 milijuna dolara. Moj prvi agent bio je lopov. Ukrao mi je sav novac, ne želim ni ime da mu pomenem... Lance Luchnick, to je ime tog stvora. Da, on je ukrao sav moj novac. Poslije četiri godine sam bio švorc.

Image
OBI KAO DJED MRAZ /

Pogledajte jedno od najluđih zakucavanja u NBA utakmicama

Image
OBI KAO DJED MRAZ /

Pogledajte jedno od najluđih zakucavanja u NBA utakmicama

Prijetio se tih nemilih događaja s početka svoje karijere legendarni Charles Barkley. Pričao je o tome tijekom gostovanja na SiriusXM’s Let's Go! podcastu. Međutim, nije to prvi put da je Barkley govorio na tu temu. Prije pet godina u razgovoru s Danom Patrickom bio dosta brutalniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozbiljne prijetnje

"Ukrao mi je sav novac. On je smeće. Da ga vidim danas, vjerojatno bih mu pucao u glavu. Mrzim ga! Njegovo ime ja Lance Luchnic i on je smeće”, rekao je nakon čega ga je Patrick pitao kako mu je ukrao novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da su igrači dosta pametniji sada, nego što su bili tada. Tada je vaš agent dobivao vašu plaću i davao vam džeparac, a ostatak novca “investirao”. Ja sam dobivao 15.000 dolara mjesečno za trošenje i bio sam 21-godišnji klinac. Dobivao sam ga svakog prvog u mjesecu i ništa me nije zanimalo. Rekao mi je da investira ostatak i ja sam mu rekao da je to okej. Poslije četiri godine sam bankrotirao, a nisam ni platio porez", objasnio je Barkley.

Novinar ga je zaim pitao je li ozbiljan kada kaže da bi upucao bivšeg agenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da imam pištolj kod sebe to bih napravio. Vjerojatno neću imati pištolj kada ga budem sreo, ali ću ga svakako prebiti kao psa", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo