UVIJEK SU SE VOLJELI / Hoće li se zabranjena ljubav ipak ostvariti? Navijači Partizana obasipali Hezonju s porukama: 'Čekamo te'

Image
Foto: Profimedia

Mario Hezonja još uvijek nije riješio pitanje novog angažmana

17.6.2022.
19:08
Profimedia
VOYO logo

Mario Hezonja odradio je briljantnu sezonu u ruskom UNICS-u iz Kazana. Osvojio je treće mjesto u VTB ligi, a bio je i MVP iste. Osvojio je natjecanje u zakucavanju te je bio MVP All-Star utakmice. Posljednjih se dana špekulira o njegovom prelasku u Real Madrid, ali je on ta nagađanja opovrgnuo.

Image
LJUBAV CVATE /

Legendarni Nijemac (45) prohodao s prijateljicom (21) pokojnog sina: Utjehu je pronašao u prekrasnoj manekenki

Image
LJUBAV CVATE /

Legendarni Nijemac (45) prohodao s prijateljicom (21) pokojnog sina: Utjehu je pronašao u prekrasnoj manekenki

Ipak, to ne znači da neće preseliti u Španjolsku, što bi bilo drugi puta da u karijeri nastupa u njihovoj ligi. Kao mladić je nosio dres Barcelone, a onda se odlučio za odlazak u NBA ligu. A prisjetio se Mario nekih drugih vremena u Euroligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodno vrijeme je nedavno iskoristio kako bi pratio utakmica između Galatasaraya i Andalou Efesa te su ga se posebno dojmili navijači domaće momčadi.

Image
Foto: Profimedia

Stara ljubav

"Nedostaju mi momčadi s ovakvim navijačima u Euroligi. Mislim na Galatasaray, Partizan, Bešiktaš… Stari dobri dani", napisao je Hezonja na svojem Twitter profilu uz snimku turskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nije to prvi put da hrvatski reprezentativac hvali Partizan i njegove navijače. Poznata je priča kako je sa samo 17 godina zamalo završio u beogradskom klubu. Duško Vujošević ga je tada zvao u Partizan, ali je na kraju završio u Barceloni.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Čitao sam da me Dule Vujošević, Barcelona i klubovi iz Grčke i Turske žele. Od svih njih, Partizan mi je najdraži, čak mi je draži i od Cibone. Takve navijače nema nitko. Pred njima moraš davati 300 posto od sebe. Uz sve to, poznato je kako se u tom klubu radi s igračima. To bi bio dobar potez za mene", rekao je Hezonja prije desetak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno bi mi mnogi zamjerili kada bi se preselio u Beograd, ali to me ne zanima. Tu nas svi otpisuju, misle da znaju sve, a ne znaju ništa. Svi smo mi isti, ljudi od krvi i mesa. Ne znam ni jednog Srbina koji je divljak, svi su odlični ljudi", govorio je tada.

Zovu ga

A sada se ponovno oglasio na Twitteru, gdje je reagirao na podatak da se Partizan i Valencia sljedeće godine vraćaju u Euroligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa novo za njih, oni bi trebali biti stalni članovi. Odličan potez", napisao je Mario, a ispod njegove objave javili su se mnogobrojni navijači Partizana koji zazivaju njegov dolazak u Beograd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekamo te, Mario. Ne propusti doživjeti jedinstven osjećaj koji donosi igranje za Partizan, pred najkošarkaškijom publikom Europe, za najboljeg europskog trenera. Što god odlučio, želim ti svu sreću u karijeri. Pozdrav, majstore", "Ajde!", "Dok svira radio, Hezonja Mario (Uz crnu i bijelu boju)", "Lele Mario dolazi više, znam da želiš", "Mario, a što ti ne bi došao kod nas", "Čekamo te brate", samo su neki od komentara oduševljenih navijača.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo