GORI SVE / HKS na nezapamćenom udaru ogorčenih i bijesnih navijača: 'Dotaknuli smo samo dno, ostavka izbornika i cijelog Saveza. Treba totalni reset'

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Društvene mreže gore nakon debakla hrvatskih košarkaša

4.7.2022.
6:29
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski košarkaši poraženi su sinoć od Finske sa 79-81 (17-21, 17-22, 27-17, 18-21) u utakmici posljednjeg kola skupine C prvog kruga europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023., odigranoj u nedjelju u riječkoj dvorani Zamet, i tako su ostali bez plasmana u drugi krug.

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A /

Tko je kriv za debakl hrvatske košarke? Ovo što se događa prestrašno je, neka se i vaš glas čuje

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A /

Tko je kriv za debakl hrvatske košarke? Ovo što se događa prestrašno je, neka se i vaš glas čuje

Težak poraz od Slovenije, jučer je Finska stavila točku na i

U petak su naši košarkaši teško poraženi od Slovenije, a potvrda sumrak sage hrvatske košarke došla je u Rijeci protiv Finske. Nadali smo se da bi naši košarkaši mogli izboriti drugu fazu turnira, ali opet smo posustali i doveli se u red košarkaških liliputanaca. Tko će ga znati, možda ni nismo za više trenutno. No, ono što se zna, konačno smo dodirnuli samo dno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači i košarkaški zaljubljenici u "radost loptanja pod obručima" u Hrvata bijesni su i ogorčeni na debakl i trenutno stanje hrvatske košarke. Za vas smo izdvojili najbolje komentare čitatelja Net.hr.a, kao i one sa službene stranice HKS-a. Taj Facebook profil trenutno gori.

"Ipak smo izgubili od svjetske velesile", napisao je jedan čitatelj Net.hr.-a. Drugi je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, očekivano i realno. Nismo ni zaslužili ići dalje".

Onda je samo krenulo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je dečki. Nije sramota izgubiti od košarkaške velesile".

Puno više komentara, razumljivo, nalazi se u epicentru ludila, na službenom Facebook profilu HKS-a. Tamo je pravi rock and roll.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preplačene zvijezde i klinci koji se prijavljuju na draft, a nisu pojačanja ni za Zabok (uz duzno postovanje Zakobu). Skinite dresove!"

'Nisu krivi pretplaćeni klinci...'

"Nisu krivi preplaćeni klinci, nego što sve ove godine nismo stvorili pravog playja, što su se izbornici nakon Ace mijenjali kao na traci samo da zarade koji euro, a budimo realni, pod Acom smo igrali najljepšu košarku i mogli smo svakoga dobiti. Dođu ti u sastav Zubac, Žižić koji su top centri, Bogdanović i Hezonja, a ti ne znaš šta bi s njima. Krivi su izbornici, Mula ne može voditi Cedevitu 2 a kamoli nekakve NBA igrače, Tu je krivo vodstvo Saveza i stručni savjet (čitaj Rađa), pod Acom se vidjela nekakva budućnost i mogli smo se nadati nečemu, ali nakon njega je sve oslo nizbrdo, budimo realni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rak rana hrvatske košarke. Trenerski kadar".

"Eto vidite, koliko je jadno stanje hrvatske košarke, da ne možemo pobijediti nikoga. Ostavka izbornika i cijelog Saveza. Odmah neka dodu ljudi koji će znati reorganizirati košarkaški Savez i našu jadnu košarku. Pametnom dosta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pali smo na dno dna što se tiče košarke. Treba totalni reset i barem 10 godina ispravnog rada i treniranja!"

"Katastrofa! Da smo i prošli u drugi krug, s ovakvom jadnom igrom se ne bi sigurno plasirali na Mundobasket. Košarka nam je definitvno dotakla samo "dno dna"."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nažalost, tko vodi Savez, nismo bolje mogli ni očekivati'

"Nažalost, tko vodi Savez, nismo bolje mogli ni očekivati. Nesposobnost struke da se dovede strani play ili da se ulaže u mlade kategorije je i napravila propast naše košarke kao i unistavanje Cibone, Splita, Zadra i ostalih naših, pa čak i europskih velikana. Za 5 godina možemo očekivati jedino pobjede protiv Moldavije i to tricama u zadnjokj sekundi".

"Sramota, ostavke naravno, ali što sad vrjedi ostavka Rađe, Vrankovića... One su trebale doć mnogo prije, ali to nisu napravile nego doveli košarku do samog dna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo