GRUNULA TRANSFER-BOMBA U NBA LIGI: / Kawhi Leonard i Paul George stižu u Los Angeles

Image

Kako kažu ESPN-ovi izvori, Leonard je u dogovoru s Georgeom prešao u Clipperse te ne bi pristao na dolazak da sad već bivši igrač Oklahome nije zatražio razmjenu

6.7.2019.
8:30
VOYO logo

Najbolji igrač NBA finala i novopečeni NBA prvak Kawhi Leonard sljedeće sezone će promijeniti klub, tvrdi američki ESPN. Leonard je dogovorio sve s Los Angeles Clippersima i uskoro će potpisati novi ugovor. Clippersi su Leonardu ponudili maksimalni ugovor na četiri godine vrijedan 142 milijuna dolara.

No to nije sve. Clippersi su stvarno išli na sve ili ništa i u još jednoj razmjeni dobili All-Star igrača iz Oklahoma Cityja Paula Georgea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKA VODILA PROTIV NBA MOMČADI PA SE NA KRAJU RASPALA: /

Mršićevi momci neslavno debitirali u ljetnoj ligi

Image
HRVATSKA VODILA PROTIV NBA MOMČADI PA SE NA KRAJU RASPALA: /

Mršićevi momci neslavno debitirali u ljetnoj ligi

Odrekli su se Clippersi tako Shaija Gilgeous-Alexandera i Danila Galinarija te pet budućih izbora na draftu da bi se domogli Georgea koji je prošle sezone izgledao kao ozbiljan MVP kandidat.

Dvije superzvijezde

Kako kažu ESPN-ovi izvori, Leonard je u dogovoru s Georgeom prešao u Clipperse te ne bi pristao na dolazak da sad već bivši igrač Oklahome nije zatražio razmjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonard je prošloga ljeta stigao u Toronto Raptorse iz San Antonio Spursa te je predvodio kanadsku momčad do prvog naslova u povijesti s 30.5 koševa uz 9.1 skokova u prosjeku tijekom doigravanja. U šest utakmica finala protiv branitelja naslova Golden State Warriorsa Leonard je ubacivao 28.5 poena uz 9.8 skokova. Time je Leonard zaslužio svoj drugi naslov MVP-a finala, istu je počast dobio i 2014. kao član Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

George, koji je prošle sezone u dresu Thundera postizao 28.0 koševa uz 8.2 skokova, bio je finalist u glasovanju za MVP-a ligaškog dijela sezone uz dobitnika te nagrade Giannisa Antetokounmpa iz Milwaukee Bucksa te braniča Houston Rocketsa Jamesa Hardena.

Clippersi su u cijeloj ovoj priči uspjeli zadržati dvojicu igrača koji su ih nosili prošle sezone. To je ubojiti dvojac s klupe Montrezl Harrell-Lou Williams koji je nakon odlaska Tobiasa Harrisa postao okosnica ove momčadi. Također, u planu Clippersa je i hrvatski centar Ivica Zubac koji je odigrao dobre minute u drugom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo