GOLDEN STATE NA KRILIMA DURANTA I CURRYJA I DALJE GAZI: / Teško izborene pobjede za Boston i San Antonio

Image
Foto: AFP

Košarkaši Boston Celticsa, San Antonio Spursa i Golden State Warriorsa izborili su pobjede u sinoćnjim utakmicama NBA lige

13.2.2019.
9:59
AFP
VOYO logo

Boston Celtics su sinoć nadigrali Philadelphia 76erse 112-109 na njihovom terenu upisavši tako prvu pobjedu nakon dva poraza zaredom. Gordon Hayward je zabio 26 koševa za Boston, Al Horford 23, a JaysonTatum 20 uz deset skokova.

Kod Philadelphije je najbolji bio Joel Embiid sa 23 poena i 14 skokova što mu je 47. double-double. Celtics na početku zadnje četvrtine vode 90-81, ali zahvaljujući Embiidu Sixersi su smanjili zaostatak na 92-89 sedam minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcus Smart je zakucao 23.9 sekunde prije kraja za vodstvo Bostona od 108-104. Sixers su zaostajali tri koša manje od dvije sekunde do kraja, a Jimmy Butler, koji je utakmicu završio sa 22 koša, nije uspio pucati tricu za izjednačenje.

Durant i Curry predvodili Golden State

Golden State Warriors su kod kuće sa 115-108 bili bolji od Utah Jazza i to im je 16. pobjeda u zadnjih 17 utakmica. Kevin Durant je sa 28 koševa bio najbolji strijelac Warriorsa a slijedili su ga Stephen Curry sa 24 i Klay Thompson sa 22. Donovan Mitchell je predvodio Utah sa 25 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jazz je vodio sa sedma koševa na početku zadnje četvrtine i imao je prednost od 93-88 osam i pol minuta prije kraja prije nego su Warriorsi krenuli u preokret.

Thompson je započeo seriju Warriorsa od 20-4 tricom i šutem i Golden State je izjednačio na 93. Nakon toga koševe zabijaju DeMarcus Cousins i Kevin Durant u mini seriji od 9-0, a Utahov Donovan Mitchell zabija samo jedan za smanjenje Jazzovog zaostatka na 97-95. U tom trenutku Curry preuzima, zabija dvije trice i onda polaganje za vodstvo od deset koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi teškom mukom protiv Memphisa

San Antonio Spurs su u Memphisu tijesno sa 108-107 pobijedili Memphis Grizzliese, a do pobjede ih je vodio LaMarcus Aldridge sa 22 pogotka i 11 skokova. Patty Mills je također ubacio 22 koša za pobjedu San Antonija kojom je prekinut niz od četiri poraza. Avery Bradley je bio najučinkovitiji u redovima Memphisa sa 33 koša.

Orlando Magic su u gostima sa 118-88 pobijedili New Orleans Pelicanse, a Nikola Vučević je zabio 25 koševa uz 17 skokova za gostujuću momčad. Atlanta Hawks su sa 117-113 svladali Los Angeles Lakerse, a do pobjede su ih vodili John Collins i Trae Young koji su zabili svaki po 22 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo