GOLDEN STATE NA KORAK DO OBRANE NASLOVA: / Spektakularni Durant uništio Cavse u trećoj utakmici

Image
Foto: AFP

Warriorsi na korak do titule

7.6.2018.
8:34
AFP
VOYO logo

Golden State Warriorsi pobijedili su Cleveland Cavalierse sa 110-102 u trećoj utakmici finala doigravanja te u seriji vode 3-0, i samo jednu utakmicu su od obrane naslova i treće titule u posljednjih četiri godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni Durant

U utakmici u kojoj je najbolji igrač dosadašnjih utakmica finala, Steph Curry, imao tihu noć (šutirao je 3 od 16 iz igre i tek 1 od 10 za tricu), Cavse je uništio Kevin Durant, sa 43 poena, 13 skokova i sedam asistencija. Durant je držao Warriorse u igri tijekom lošeg perioda u prvom poluvremenu, a u drugom je praktički sam porazio Cavse, kod kojih je LeBron James ponovo bio najbolji pojedinac, sa 33 poena, deset skokova i 11 asistencija, što mu je ujedno bio i deseti triple-double u finalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi vode 3-0

Međutim, Warriorsi su još jednom pokazali koliku širinu imaju, budući da je Durant bio nezaustavljiv i odveo ih na korak do obrane titule, čak i u noći kada je Steph Curry nestao. LeBron je sam nakon utakmice rekao: "To je kao da igrate protiv Patriotsa, ne smijete napraviti niti jednu pogrešku, oni neće sami sebe kazniti".

Podsjetimo, niti jedna momčad nikada nije ispustila 3-0 vodstvo u NBA doigravanju, kamoli finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo