GLUPOST GODINE: / Izgubio živce, potukao se na prijateljskoj utakmici i ozlijedio ruku

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Najbolji talijanski košarkaš Danilo Galinari u sinoćnoj je utakmici protiv Nizozemske ozlijedio šutersku ruku nakon što se potukao sa suparnikom na egzibicijskoj utakmici igrajući za Italiju.

31.7.2017.
8:28
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Zbog toga je njegov nastup na nadolazećem Eurobasketu pod upitnikom. Do ozljede je došlo nakon jedne situacije pod obručem. U borbi za poziciju po košem, Nizozemac Jito Kok je, čini se, slučajno zakačio Galinarija po licu, a Talijan je odmah krenuo u okršaj i šakom nekoliko puta udario Koka, prenosi američki Bleacherreport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi izvještaji govorili su da je novi igrač Los Angeles Clippersa slomio šaku i da će sigurno propustiti Eurobasket, na kojem je rekao da želi osvojiti zlato s Italijom. Ipak, ozljeda je lakša, ali će pauzirati oko mjesec dana.

SENZACIONALNO POJAČANJE HRVATSKOG PRVAKA: Cedevita dovela igrača koji je dijelio svlačionicu s LeBronom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati američki košarkaški novinar Adrian Wojnarowski za ESPN je izjavio kako se radi o ozljedi desnog palca, a sama ozljeda neće zahtjevati operacijski zahvat. Ovaj 28-godišnji košarkaš tijekom svoje karijere u NBA ligi u prosjeku postiže 15,3 poena i 4,7 skokova po susretu, uz 37 % za tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo