KAOS U LAKERSIMA / Dvije zvijezde umalo se pošaketale: Treća sramotno prijetila navijaču; Je li ovo bila prijetnja smrću uživo?

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Anthony Davis i Dwight Howard sukobili se na klupi pred kraj poluvremena protiv Sunsa. Rajon Rondo gestikulirao prema navijaču kao da drži pištolj. Na kraju je navijač izbačen iz dvorane zbog toga jer je odgurnuo ruku Rondu

23.10.2021.
10:26
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nova NBA sezona tek je počela a u Los Angeles Lakersima nije bajno. Već se počela osjećati nervoza. Nakon dvije uvodne utakmice, Lakersi su na skoru 0-2. Za vrijeme noćašnje protiv Phoenix Sunsa u Los Angelesu, zvijezde Lakersa Anthony Davis i Dwight Howard umalo su se potukle...

Image
NEVJEROJATNI CHRIS PAUL ZA POVIJEST /

Razbio Jamesa i Lakerse i postao prvi košarkaš s dva velika jubileja

Image
NEVJEROJATNI CHRIS PAUL ZA POVIJEST /

Razbio Jamesa i Lakerse i postao prvi košarkaš s dva velika jubileja

Davis čvrsto primio za ruku Howarda i posjeo ga

Izgledalo je kao da će se Davis i Howard stvarno pošaketati pred 20.000 ljudi u dvorani i milijunima pred ekranima kad su se tri minute prije poluvremena počeli naguravati na klupi i unositi jedan drugom u lice. Davis je, nakon što se Howard pridignuo s klupe kako bi mu nešto kao rekao, primio čvrsto za obje ruke svog suigrača i vratio ga na stolicu. Stariji Howard kao da je ostao zatečen reakcijom Davisa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Sunsi već su na poluvremenu vodili 15 razlike u Staples Centru i Lakesi su bili prilično norvozni, u trećoj četvrtini imali su Sunsi ogromnih +32, a završilo je na kraju 115:105.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve riješili: 'Nema nikakvih problema'

Dwight Howard i Anthony Davis sad kažu da je njihov fizički sukob na klupi Los Angeles Lakersa bio trenutni nesporazum koji je već razriješen, javlja ugledni američki ESPN. "Čak i ako se centri ponovno slažu, Lakersi imaju još puno toga za popraviti", navodi se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo smo se posvađali oko nečega što se događalo na parketu", rekao je Howard i dodao:

“Obojica smo jako strastveni oko pobjede. Nismo htjeli izgubiti ovu utakmicu. Riješili smo problem. Mi smo odrasli muškarci. Takve stvari se događaju. Ali već smo razgovarali i sve razriješili, nema problema. Između mene i njega nema nikakvih problema. To je moj brat. To je moj suigrač".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Gotovo je s tim'

Davis je otkrio da se neslaganje odnosilo na to kako igrati određeni pick-and-roll zadatak.

“Gotovo je s tim,” naveo je Davis koji je imao 22 poena i 14 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon što se situacija dogodila, ja i DH smo razgovarali o tome… i ostavili smo to u svlačionici na poluvremenu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda Lakersa Magic Johnson na Twitteru je napisao da ovakvo nešto nije vidio u 42 godine koliko je uz Lakerse.

"Oni imaju momčadski problem i košarkaški problem", dodao je Magic, aludirajući na kaos u svlačionici i na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali to nije bio jedini incident Lakersa na utakmici. U drugoj je sudjelovao Rajon Rondo, koji je navijaču u prvom redu u lice sramotno uperio prste kao da drži pištolj. Kad mu je iznervirani navijač odmaknuo ispruženu ruku, izbacili su ga iz dvorane. To se može vidjeti i u priloženom videu s Twittera.

Nije jasno što je prethodilo incidentu, je li navijač Sunsa provocirao Rajona Ronda, ali na kraju je izbačen zbog prirodne reakcije na Rondovu gestu, koja bi se mogla okarakterizirati kao prijetnja smrću, u ovom slučaju uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo očito nije dobar način za početak nove sezone, ali možda ćemo vidjeti kako se stvari popravljaju, kada se momčad navikne jedna na drugu. Nema sumnje da je u svlačionici Lakersa puno novih lica i da će trebati vremena da momčad izgradi kemiju kako na terenu tako i izvan njega", piše GoalMirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo