NEVIĐEN POTEZ /

Dinamo večeras igra spektakularnu utakmicu u čast medicinskim sestrama i vatrogascima 'Heroji na terenu'

Image

'Naš klub želi biti više od sportskog kolektiva. Ovom utakmicom odajemo počast našim herojima – ljudima koji svakodnevno ulažu ogromne napore kako bi osigurali zdravlje i sigurnost svih nas'

25.10.2024.
13:13
VOYO logo

Košarkaški klub Dinamo s ponosom najavljuje poseban sportski događaj "Heroji na terenu", koji će se održati u čast medicinskim sestrama i vatrogascima. Na utakmici 5. kola FAVBET Premijer lige, koja će se odigrati protiv KK Split, klub želi odati počast onima koji se svakodnevno nesebično brinu o našoj sigurnosti i zdravlju. Gospodski je ovo potez KK Dinamo kojim su oduševili Hrvatsku.

Image
Image
Dinamova najveća utakmica ikad /

Euro košarka nakon 5 godina u Zagrebu, Boysi dižu grad na noge: 'Želimo napraviti iskorak'

Utakmica će se održati u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu u petak s početkom u 20:00 sati. Ovaj jedinstveni događaj, posvećen herojima našeg društva, predstavlja savršenu priliku za zahvalu na njihovom trudu i požrtvovnosti. Gledatelji mogu očekivati uzbudljive trenutke na terenu, ali i zanimljive aktivnosti tijekom poluvremena, uključujući atraktivne igre i posebne goste. Najzanimljivija će svakako biti revijalna utakmica u poluvremenu između Medicinskih sestara i Vatrogasaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KK Dinamo Zagreb

Maja Maksan iz marketing odjela KK Dinamo, izjavila je:

"Naš klub želi biti više od sportskog kolektiva. Ovom utakmicom odajemo počast našim herojima – ljudima koji svakodnevno ulažu ogromne napore kako bi osigurali zdravlje i sigurnost svih nas. Posebna je čast okupiti vatrogasce i medicinske sestre u Draženovom domu i nadamo se da će im ovaj događaj pružiti zadovoljstvo i zasluženo priznanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine, KK Dinamo je s velikim uspjehom organizirao slične događaje, uključujući popularnu "Utrku beba", koji su privukli veliku pažnju medija i gledatelja. Ove godine klub dodatno pojačava svoj angažman u društvenim inicijativama, a utakmica "Heroji na terenu" samo je još jedan korak u promicanju važnosti solidarnosti i zajedništva.

"Pozivamo sve navijače, ljubitelje sporta i one koji žele podržati heroje da nam se pridruže na ovom jedinstvenom sportskom događaju. Ulaznice su dostupne putem web stranice kluba te na ulazu u dvoranu", stoji u priopćenju KK Dinamo Zagreb, kluba koji pripada navijačima.

POGLEDAJTE VIDEO: Predsjednik KK Dinamo Marijan Pojatina gostovao je u studiju Net.hr kod Silvija Maksana

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo