DAME I GOSPODO Pogledajte zasto su svi 'poludjeli' za hrvatskim draguljom

Na YouTubeu je osvanuo video s najboljim ovosezonskim potezima hrvatskog kosarkaskog dragulja Marija Hezonje. Stoga, pogledajte VIDEO njegovih najboljih dosadasnjih poteza ove sezone i uvjerite se zasto ga Amerikanci vide medu prvih 10 pickova na draftu 2015. godine.

Jedan od najboljih mladih igraca Europe Mario Hezonja ove sezone u dresu Barcelone odusevljava ljubitelje kosarke u Europi i svijetu. Odnedavno je ovaj 20 – godisnjak postao bitan igrac u rotaciji trenera Xaviera Pascualea, koji iz utakmice u utakmicu pokazuje zasto je na glasu kao jedan od najboljih mladih igraca Europe i vrhunski suter.

Uz to, pojedini americki novinari mladog Hrvata vide medu prvih deset pickova NBA drafta ove sezone, cime bi postao prvi Hrvat kojem je to uspjelo.

Veliku pohvalu prije nesto manje od mjesec dana uputila je FIBA Europe koja ga je usporedila sa velikim hrvatskim kosarkaskim Mozartom Drazenom Petrovicem. I to zbog nemilosrdnog trpanja suparnickog kosa i cistog talenta koji posjeduje.

Tim povodom, na YouTubeu je osvanuo i video njegovih najboljih dosadasnjih poteza ove sezone. Stoga se i sami uvjerite zasto Hezonju hvale apsolutno svi i zasto ga se usporeduje s legendarnim Drazenom…

Povratak na Net.hr