Čudo iz New Yorka gledanije i od Michaela Jordana!

Posljednje dvije od tri utakmice New York Knicksa imale su veću gledanost nego povratnička utakmica Michaela Jordana 28. ožujka 1995. godine u Madison Square Gardenu, objavio je taj NBA ligaš.

23.2.2012.
8:44
VOYO logo

Najveće zasluge za skidanje Jordanovog rekorda ima senzacionalni Jeremy Lin, koji je iskoristio ozljede glavnih igrača Knicksa Barona Davisa i Carmela Anthonyja te se iz potpune anonimnosti prometnuo u najboljeg igrača momčadi.

Sve je počelo utakmicom protiv New Jerseya, a nastavilo se u susretima protiv Utaha i Washingtona. Tajvanac je u ta tri susreta zabio 89 poena, a status zvijezde potvrdio je u svojoj četvrtoj utakmici kada je srušio Bryantove Lakerse s 38 poena i zasjenio Kobea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksi su s njim zabilježili sedam uzastopnih pobjeda, međutim rekord gledanosti oborila su dva poraza. Naime, susrete protiv New Orleansa i New Jerseya, koje je New York izgubio, pratilo se čak u 540 tisuća američkih domova.

Tako je oboren rekord iz 1995. godine, kada se Michael Jordan prvi put vraćao košarci. Naime, tad je vjerojatno najveći košarkaš svih vremena ponovno obukao dres Chicago Bullsa i u svojoj prvoj utakmici srušio Knickse usred Madison Square Gardena s 55 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo